Sisterofethiopia

Det finns en härlig tjej från Jönköping som heter Olivia Henningsson. Hon och en kompis, Lovisa Thelander, har varit i Etiopien och Addis Abebas slumområde och jobbat med människor där. Nu är de tillbaka i Sverige och har startat ett projekt som heter Sisterofethiopia. Alla pengar de får in går oavkortat till att jobba med kvinnor som lever i prostitution i Etiopien. 
 
Såhär skriver hon på fb:
 
"Efter vår resa till Etiopien fick vi nog av alla orättvisor. Vi har bestämt oss för att börja göra skillnad och vi har valt att börja med de prostituerade kvinnorna. Vill du vara med och göra skillnad tillsammans med oss så får du mer än gärna vara med och skänka en gåva till vårt projekt ‪#‎sisterofethiopia‬ Vill du veta mer om hur vi jobbar och hur vi ska börja bekämpa prostitutionen? Kontakta då någon utav oss så skickar vi dig mer information! 
Nu kan du dessutom köpa detta armband för 100kr och pengarna går oavkortat till projektet, TACK! ‪#‎tillsammanskanvigöraskillnad‬"
 
 

Visst är det ett otroligt fint armband?

 

Olivia finns på fb och instagram, annars kan du ta kontakt med mig så förmedlar jag kontakten om du vill köpa ett armband eller hjälpa till på något annat sätt. 

Stor kram!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0