Vänner och sjuk igen... (varför inte liksom)

Hallojsansa ute i vintermörker, halka och blask.
 
Imorse "cyklade" jag till jobbet. Jomen eller hur!? Jag cyklade fem meter, ledde cykeln över blöt is i fem meter, cyklade en liten bit, ledde cykeln en låååång bit osv osv. Wow vilken bra renhållning vi har av vägarna här i Örebro. NOT. Jag läste igår att det tagits emot 84 frakturer på USÖ pga detta dåliga väder under två dagar. Jag förstår det!! Jag hade nästan gråten i halsen när jag kom fram till jobbet... Så någon cykeltur hem blev det inte. Min älskade man kom och hämtade mig och älskade Alex tog hand om barnen under tiden. Vilken lyx!!
 
Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av detta:
Ebba och Elias var på besök. 
Elias är pappaledig och Stefan är pappaledig så det blir ju perfekt att de hänger lite. 
 
(Jag vet inte om jag berättat det tidigare, men Elias och Matilda flyttade hit i höstas då Matilda läser till läkare här i Örebro. Vi lärde känna dem i Avesta, då Elias är därifrån. Matilda är från Örebro. De gifte sig 2010 och Stefan vigde dem och om det bröllopet står det här i bloggen ;) 2010 under augusti. Ebba och Tess är lika gamla - det skiljer ca tre månader på dem - och det är riktigt roligt att få hänga med dem nu när vi bor på samma ställe. Elias är för övrigt lillebror till Jonas, som i Jonas och Ulrica, våra amazing vänner i Avesta som har Lucas, Oliwer och Salma och som jag umgicks mycket med när vi bodde i Avesta. Ja, då vet du haha).
 
Jag misstänker att dessa två kommer bli bra polare :).
 
Det dansades och sjöngs till Emmy och Ella här hemma. Inte för att de dansar på dessa kort, men de togs en stund innan av Elias :). 
 
 
Matilda var på universitetet och pluggade, men kom förbi här och när Steff lagade mat satt vi i soffan. Hon med två tjejer i knät :).
 
Elias har tagit även detta kort :). FIna barn!!
 
Sen åkte jag till Millas Keramik och drejade och kavlade och hade fantastiskt roligt! Jag mår bra av att få hålla på med det!!!
 
Jo, så till den glada härliga fantastiska nyheten att Tess har hög feber igen. Yey! (Jag hoppas du förstår den drypande ironin i föregående mening...) 
Stefan skickade denna bild till mig när jag var på jobbet. 
Hm... syns att hon inte var pigg och mycket riktigt. När han tog tempen på henne efter det där kexet så hade hon 38.9 i temp. Stackars liten. 
 
Hon var hos läkaren igår igen eftesom hon hostar och hostar och hostar. Hon hostar även så hon kräks och det är ju verkligen inte roligt för varken henne eller oss på nätterna. Så nu har hon fått bricanyl i flytande form och ska ta det i en vecka. Om inte det hjälper ska vi till läkaren igen. Nu har hon fått penicilin, molipect, lepheton och inget har hjälpt. Då hoppas vi på bricanyl nu då... Hoppas hoppas hoppas. 
 
Jag förstår att det kan se ut som om vi alltid sitter med våra telefoner, men så är det faktiskt inte. Men denna bild var så rolig tycker jag.
De sitter iaf nära varandra och umgås samtidigt som det spelas spel :).
 
Tess satte sig hos mig och vi läste böcker (om och om och om och om och om igen). Till slut ville hon sätta sig i Seths knä och läsa.
Haha. Men eftersom han inte läste för henne så kom hon till mitt knä igen :). 
 
 
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0