Fest utanför Lindesberg

Hej hej.
Igår var vi iväg på en liten hej då fest i Lindesberg. Vår kompis Sara, som jobbat där i pingstkyrkan, ska börja jobba i Ärla till hösten. 
Det var riktigt mysigt! Vi var hemma hos en annan Sara, som jobbat i den andra församlingen som finns i Lindesberg och hon ska också sluta så de hade hej då fest tillsammans. 
Sara och jag :).

Våra barn är oftast väldigt smidiga att ha med. De var båda nöjda hela kvällen. Så tacksam! Seth är ju med i samtalen och Tess pysslar med det som finns att pyssla med. Hon sover ju bättre nu sedan hon fått rätt astmamedicin så vi behöver inte heller hålla stenhårt på tiderna, som vi varit tidigare. Särskilt nu när vi är lediga. Sååååå skönt!

Redo att parta :).

Grill utomhus, men vi åt inomhus.

Tjejerna.

Killarna hittade ett biljardbord. Alla kom inte med på bilden...

Det var en riktigt trevlig em/kväll med mycket skratt! Gillar det!

När vi kom hem hade jag dock så ont att jag inte kunde somna utan fick ta starka mediciner. Idag har jag inte gjort mycket alls. Inser att det blivit lite mycket senaste dagarna. 
I em har Stefan, Seth, Tess, Alex, Sebbe och Cornelia varit på Stora Holmen och jag fick vara ifred ett par timmar. Det behövdes. Både de och jag hade det bra.
Nu är Stefan på Speedway och jag och barnen hänger i soffan, trötta och goa. :).
Seth hade kunnat följa med på Speedway också, men valde att va kvar en extra stund på Stora Holmen med Alex och barnen istället. Jag har inga bilder från Stefan och Stora Holmen än, så jag kan inte visa :).

Jag ska försöka komma i säng tidigt idag för jag låg vaken inatt och behöver sova.

Så god kväll från mej med en bild från igår kväll :). 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0