I'm Alive!!

Hej hej.

Ja, nu har det varit radiotystnad härifrån. Vi var ju i Alingsås i helgen och avslutade den på Clarion Post, där Connect Church hade ett stormöte i söndags eftermiddag. Jag återkommer till det :).
Jag mådde inget bra under helgen utan fick ligga och vila en hel del med jordens huvudvärk, ont i kroppen och hosta och snorig. Det hjälpte inte att stoppa i sig ipren och alvedon heller... Igår när jag var på jobbet kände jag att jag inte mådde något vidare heller och hade svårt med koncentration och fokus och den där eländiga huvudvärken satt i. Så idag är jag helt enkelt hemma med huvudvärk, ont i kroppen och allmänt risig. Det sitter långt in att vara hemma - har sjukt mycket på jobbet - men nu när jag väl är det så känns det som att det var rätt beslut för jag är verkligen inte pigg. Det är alltså status här, men nog om det nu.
 
Helgen i Alingsås var toppen. Tycker så mycket om Olof och barnen! 
 
Han har en tavla jag gillar skarpt :).
Så sann eller hur ;)?!
 
En trött Mia och en Tess och Stefan hemma i Olofs soffa. 
 
På söndag eftermiddag åkte vi så till Clarion Post i Göteborg för att vara med på stormötet där. Barnen var på Kids (inte Tess, hon fick hänga med oss och hon gillade musiken och dansade och tjoade med i sången :) ) och hade det jättebra. Seth vill gärna vara med igen och det är ju ett väldans bra betyg. Han ville tom vara kvar när Amanda och Oliver åkte innan det var helt slut. Efteråt när vi pratade lite med folk var det flera av kidsledarna som hälsade på honom och kom ihåg hans namn. Tänk vad viktigt och häftigt för barn att bli sedda och ihågkomna. Nu är det ju så att alla inte kan komma ihåg namn och man är bra på olika saker, men jag blev glad att flera stycken hälsade på honom med hans namn.
 
Nu lite bilder på hur det såg ut...
Jag tror det var runt 1000 personer där.
 
Min kusin står därframme och sjunger också. Kul! Vi satt längst ner så att Tess kunde gå runt lite, men  man såg bra på skärmarna.
 


Andreas Nielsen från Hillsong Stockholm predikade och var riktigt bra. Elise "ängeln från Malmskillnadsgatan" var där och hedrades för sitt arbete. Connect har ju ett team i Göteborg som finns hos tjejerna som är vid Rosenlund och Elise är en inspiration till det arbetet. Hon var även med där under natten till söndagen och hjälpte till. 
 
Suddig Tess och Stefan som hoppar och dansar lite till den underabara musiken och sången.
 
Nu ska jag vila och hoppas jag mår bättre snabbt!
Ta hand om dig!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Annika

Usch, hoppas att du blir bra snabbt.Stor kram från Annika.

Svar: Tack! Och kram tillbaks Annika!
Maria

2015-03-24 @ 17:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0