Öroninflammation igen

Hej och hå. Stackars vår lilla Tess... 
Hon har sovit oroligare än vanligt några nätter, eller så är det som vanligt, men som förälder märker man att något inte är som det ska... Jag har sagt i två dagar nu att Tess nog håller på att bli sjuk. Igårkväll visade det sig att hon hade 39.5 i temp och så har hon gråtit HELA natten. Hon har uppenbart haft ont i öronen. De små stunder hon sovit (och de är inte många) har hon gråtit eller gnytt i sömnen. 
Så tidigt imorse ringde jag 1177 och de bokade in oss på jouren före 9. Vi kom in på direkten och åkte efter fem minuter. Läkaren såg direkt i öronen att det var öroninflammation och att hon är röd i halsen. Så nu har vi hämtar ut medicin, hon har tagit den, tagit Sempers magdroppar, nässpray och ska sova en stund. 
Hon slocknade snabbt. Jag har så svårt att sova dagtid, men måste för att ta hand om mig nu. Förra helgen var jag vaken heeeeeeeela natten mellan lör och sön och sov allt som allt två timmar på dagen. Inte bra.

Stefan är hemma hela dagen idag så han kommer ta Tess en hel del så jag får vila och ge mig ut och jogga en sväng. Skönt!

Igår var han på Closer i Avesta och predikade. Han startade upp Closer, en ungdomskonferens, 2008 när han jobbade där. Den lever kvar och får betyda mycket för församlingen, ungdomarna där och för de som kommer dit från andra städer. Är stolt över min Stefan!!! Och över ungdomarna i Avesta och över församlingen där!! 

Seth var ju på konsert igår. Give hope, till förmån för ett skolbygge i Kenya. Seth är nog på riktigt Hansams största fan och var så glad och nöjd när han kom hem! Så gott att det finns människor som han kan va med när vi inte kan. 
Jag har sjukt svårt att be om hjälp - jobbar på att bli bättre på det - men när det gäller ens barn är det lättare att göra det när det kör ihop sig. Så jag är glad att han kom iväg på konserten.

Hoppas du får en fin dag!!
Stor stor kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0