Ostplåster, tandlöse och familjegudstjänst.

Hej och god söndag!!
 
Hur har du haft det idag?
 
Det får bli ett kort inlägg idag för det börjar bli sent och det är ju en jobbvecka som ligger framför. Det blir mest bilder och rörigt blir det också, men men. Håll till godo ;)
 
När man äter frukost i det Kindevågska hemmet kan det se ut såhär :)
Tess satte sig i mitt knä, vilket hon ofta gör när hon ätit färdigt, och använde sin ost som plåster och plåstrade om kaffekoppen, som hade ont :). Haha. Vilken fantasi hon har. 
 
Tess leker ofta med sina dockvagnar och denna gillar katten att husera i. 
 
Ja, just det. Här är två bilder till från marschen igår. Tagna med riktiga kameror av duktiga fotagrafer: 
Tess och jag. Bilden är tagen av Jonas Karlsson eller Jonny Järnmark.
 
Här är vi inne i Örebro centrum. Den korta filuren precis predvid den med gul väst är Seth :). BIld tagen av Jonny Järnmark.
 
Nu till något heltl annat. Idag efter lunch for vi ner till Jönköping för att gå på familjegudstjänst i Connect Jönköping. När vi kom dit stötte vi på en gammal vän från Alingsåstiden (vi bodde i Alingsås 2000-2003). Ulla "från Bälinge" kallades hon :). En riktigt härlig dam, som är sådär som jag vill vara när jag är äldre. Positiv till unga, stöttande och bedjande. Härligt!! Roligt att träffas :).
De bjöd på vindruvor och på kola. Seth slutade med sitt godisstopp härom veckan och åt en kola. Han kom farandes till oss och sa att han tappat sin lösa tand :). Haha, den satt fast i kolan. 
En suddig bild och är du känslig kanske du ska blunda och scrolla neråt...
 
Så nu har tandfen varit inne hos Seth hihi.
 
Det var jättekul att träffa vänner i Jönköping. Vi är ju samma kyrka, men i olika städer. Många har vi träffat flera gånger på församlingsläger och när vi varit och hälsat på i Göteborg och i Jönköping. 
Det var drag på familjegudstjänsten och barnen trivdes :). Vi var fyra familjer från Örebro som åkte dit och jag tror alla barn gillade det.
En bild med lite fart i :). Lite så som gudstjänsten var helt enkelt.
 
Ha det så gott min vän!!
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0