Vacker mångfald

Hej hej min vän! 
Hur är det en dag som denna? 
Vi hade en härlig kväll igår med lifegruppen. Dagen var dock fullproppad, så jag krashade i sängen så fort jag kom hem... Stefan åkte till Stockholm direkt efter lifen. Farmor var här hemma med barnen och de hade lagt sig när jag kom hem. 
 
Det är lite mycket just nu och då tycker jag det är riktigt skönt att ta en liten promenad på lunchen. Det rensar lite i stressen som är på jobbet, men också allt som är i vardagen just nu. Jag tog denna bild på en av mina promenader.
Mångfald, vad vackert det är!!! Tänker att det gäller även oss människor. Vad vackert det är med mångfald och att vi är olika i sätt, hudfärg och form. Vad trist det vore om alla var lika... Inte alls lika vackert som det är nu. 
 
Ikväll när vi hämtade Stefan vid tåget lyste månen så otroligt vackert. Ja, jag vet att det inte blir så bra bilder, med min mobilkamera, men men... Jag visar dem ändå. :)
 
Måne bakom trädet och en gatlykta nere i hörnet :).
 
Här en bild tagen hemifrån när jag gick till vår ICA och hämtade ett paket. Det är bra vackert men en stor, klar måne. Jag tycker Gud är en fantastisk konstnär och så härligt att vi får se en vacker natur, vacker måne, vackra solnedgångar osv och bara få njuta av det - helt gratis! Gud är god!!!
 
Stor stor kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0