Kortare och tappa livmodern?

Ni vet när man hostar så det känns som om livmodern ska hoppa ut..? Eller ni som är män kan ju omöjligt veta hur det är... Det är iaf jag just nu. Det blir många bra knipövningar iaf vid varje hostattack. 😁 

Idag har vi verkligen aprilväder! Snö, regn, solsken, hagel, snö igen osv osv. 

Snö i förmiddags.

Haha vår Tess är verkligen tre år nu. Så ljuvlig! Pendlar mellan att vara sprudlande glad till att gråta rakt ut för att det blir ris och inte pasta till lunch. Sötfia!! Det är svårt att hålla sig för skratt ibland. 😊

Inatt hade hon det jobbigt med värk i kroppen - som hon brukar ha - och astmahosta. Då går det att hålla sig för skratt, let me tell you! Så hon var vaken från 4 pga den. (Hon sov en sväng under dagen förstås). Hon fick andas i sin maskin och det hjälpte!! Så skönt. Hoppas det fortsätter så! Det är ju helt fantastiskt om vi slipper åka till akuten varje gång. 

Jag har inte gjort många knop idag utan mest legat i sängen. Men jag har gjort en sak och det är att klippa Seth. Han har pratat ett tag om att ha kortare hår. Och sen har det utvecklats till att han vill ha som Stefan. Så då fick det bli så.

Före...

Under...

Efter.

Trots att det är jag som klippt - vilket jag inte är särskilt duktig på - och det är lite ojämt, så är han så nöjd så. Fina killen!! 

Nu önskar jag dej en fin kväll och söndag!!
Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0