Inte den bästa natten

Hej hej!
Vilken välsignelse att farmor är här! Igår kväll var det nämligen dags för Tess och mig att åka till barnakuten igen. 
Hon fick astmaanfall som inte gick att häva hemma så vi åkte in. 21:20 var vi på plats. Det var fullt där så väntan blev lång. När vi fick träffa läkaren efter ett par timmar så fick Tess medicin - sån som hon brukar få att andas. Hon blev dock bara sämre och sämre och hostade galet mycket!! Det gick inte att häva och började låta mer och mer som krupp. En sjuksköterska hjälpte mig mycket och såg till att vi fick medicin snabbt. Natten gick och hon blev inget bättre. Läkaren började prata om att vi kanske behövde bli inlagda. Tess fick 6 olika mediciner och framåt 02 tiden började det ge sig lite, men inte helt. Då var hon fortfarande vaken och hög på adrenalin, så hon höll låda i väntrummet😊. De andra barnen satt och sov i sina föräldrars knä eller satt tysta och trötta... Men inte Tess. 

Man kan ju säga som såhär, att hostan och att ha svårt att andas blev inte bättre av att hon rörde sig HELA tiden. Jag försökte få henne att sitta stilla i mitt knä eller på en stol, men det gick inte. 


Stundvis satt hon och byggde med lego eller pusslade.

Som sagt det blev bättre, men inte bra och läkaren pratade med någon annan läkare som är expert på detta med astma, så vi fick en medicin till för att sedan avvakta en timma och se hur det gick. Det är tydligen ingen bra grej med astma och krupp på samma gång... Då fick vi ett eget rum med en säng i. 
Tess skulle absolut ha pepparkaksgrejen om huvudet också 😊.
Inte de piggaste tjejerna...

Tess somnade till slut vid 02:45.
Denna tappra och duktiga tjej 💕.

Vi fick väcka henne efter någon timma så hon fick medicin igen och det hade blivit bättre, även om det inte var bra. MEN vi fick åka hem och slapp bli inlagda. Hurra!! 
Kl 05.05 var vi hemma igen!! Tess somnade direkt och jag somnade före 05:30 och jag sov som en stock till 08:30 och Tess vaknade 5 min efter mig. 

Nu har vi en medicin till att ge henne i en vecka så får vi se hur det går. Vi hoppas på en bra natt!!! Jag har redan lagt henne, för hon sov bara en timma till under dagen idag och har varit sååå trött! Inte konstigt med så lite sömn förra natten.

Dagen har varit bra idag! Jag och Seth åkte och bowlade med Alexandra och barnen. Tess och farmor var hemma.
En fin förmiddag! 
Snygg stil jag har va 😂?!
Sen åt vi lunch ihop och sen skjutsades jag till stan där jag stannade för att klippa mig. 
Så även om eftermiddagen har varit trött så har det gått bra! Det är lite för många nätter med alldeles för lite sömn nu igen. Jag börjar bli trött ända in i själen nu. Men jag har fokus på allt som är så fint i mitt liv! Framförallt familj och vänner! 

Och en sån här fin solnedgång gör mig glad in i hjärtat! 

Snart kommer Stefan hem efter en vecka borta och då ska vi fredagsmysa med Seth och farmor 👍🏻😊.
Hoppas du får en fin helg!!!
Stor kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0