Världens bästa 40 årskalas!!

 Hej hej.
här kommer en massa bilder från igår. Jag tog inte så mycket bilder på gäster och så, eftersom jag sprang omkring och grejade med det som var runt omkring. Jag var inte ensam, utan innan var Elin, Katarina och svärmor med och hjälpte till. Under festen hjälpte Daniel, Emmelie och Sofia till OCH flera andra som kom och frågade om jag behövde hjälp spontant. Helt fantastiskt att ha så mycket vänner som bara hoppar in och hjälper till! Efter festen var det ett stort gäng från kyrkan (och några andra också) som stannade och hjälpte mig att städa. Jag blev så tagen och glad över all hjälp och all kärlek från fantastiska vänner. 
 
Men nu från början då. 
Inger och jag åkte till lokalen så vi var där kl 9. Det blev rörigt i köket kan jag säga. Vad mycket grejer det går åt när man ska ha en fest för 80 personer. 
 
Lite bilder på röran :).
Och då hade vi inte ens börjat. Så allt låg nedpackat i påsar. Sedan när vi var fyra stycken så blev det ännu rörigare och trängre, men det flöt på så bra. Jag fixade bord och dukar och sånt och de andra skar upp sallad och fixade med maten och efterrätten. Wow, jag hade aldrig klarat det utan dem!!
 
Elias och Matilda var värdar för kvällen. De är helt fantastiska och roliga!! Här övar de och några andra vänner på ett intro. Det var en låt från Top Gun (Stefan älskar den filmen) och så dansade de till den. De hade förberett oss gäster på detta, så det blev en flash-mob i slutet där i stort sett alla var med och dansade :). Awesome!!! 
Här övar några fantastiska människor från min kyrka på dansen :). 
 
Vid 13.30 dök Stefan upp med barnen. Då var allt färdigt och gästerna kunde få börja komma. 
Fantastiska familj. I love them!!
 
Min egna *gubbe* :).
 
Me and my love!
 
Elin och Katarina, som hjälpte till innan!! Vilka fantastiska vänner!!!
 
Nu var dansen igång på riktigt...
 
Sedan hissades han!! Härligt!
 
Under kvällen var det olika utmaningar i form av "vem slår Stefan". Först ut var Seth, som vann och alltså "slog Stefan". 
 
Marcus och Lovisa.
 
Bröderna Larsson, Hallman och Tackerudh sjöng en sång. Här kommer en del av den. Filmade tyvärr inte början av den...
 
Haha, så bra!!
 
Stefan blir generad när det sjungs sånger till och om honom... Men han blev allt glad också :).
 
Sara och Stefan :). 
 
Seth hade förberett frågor, som han intervjuade Stefan med. Det planerade han helt själv. Jag är så stolt över honom!!
 
Jag sjöng en sång till/för Stefan med hjälp av fantastiska Johanna! Jag kanske lägger upp en bit av den sången en annan dag...
 
Efter en härlig fest med salladsbuffe, efterrättsbuffe och tårtbuffe och massa härliga vänner tackade Stefan för festen och jag tackade alla som hjälpte till och alla som kom. 
 
Kevin höll sedan i en andakt och Emmelie ledde lovsånger. Bra avslut på bra fest!! 
 
Nöjd 40 åring (to be... Han fyller inte förrän på torsdag). 
 
Som sagt... Jag sprang ju runt och hade fullt upp hela festen, så jag tog inte kort på allt som hände eller på gästerna, tyvärr. Men lite minne från festen blir ju detta inlägg :).
 
Jag är så rik! Rik med en fantastisk familj med bästa mannen och barnen, rik med en fantastisk storfamilj med syskon, svägerskor, svågrar, syskonbarn, mamma, pappa och svärmor. Så rik med vänner och en kyrka som jag har förmånen att få ha!! Jag känner mig överväldigad! TACK alla som var med, skickade hälsningar, hjälpte till och gjorde Stefans fest till en fantastisk fest!!
 
Haha barnen imorse med ballongerna. Seth ser lite trött ut, men han var glad och pigg när vi höll på med detta. :).
Nu sitter de mot vårt vardagsrumstak. 
 
 
Hoppas du haft en fin helg!!! Imorron får jag lägga ut bilder från idag :).
 
Stor kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0