Liseberg

Jag skrev just ett låååångt inlägg om vår dag igår och så försvann det! Fail! Så nu börjar jag om, men orkar nog inte skriva lika mycket...

Vi började dagen med en fantastisk hotellfrukost. Love it! Sen promenerade vi till Liseberg där vi mötte upp familjen Johansson. Jag överdoserade Ipren och alvedon under hela dagen, för att orka, men det var det sååå värt.
Här kommer MASSOR med bilder från dagen:

Farfars bilar, Hisningen (som Seth och Joline åkte flera flera gånger).

Lunchgroupie:

Såååå mysig familj!!

Daniel och Stefan åkte Mechanica och var rätt skakiga när de kom ner. Haha förstår det.

Crazy!!

Vi kollade även på när de åkte Atmosfear... De var rätt prilliga när de kom ner därifrån med.

Sista bilden är från när de kommit ner...

Vi hade en helt grym dag både vädermässigt och folkmässigt. Det regnade lite ibland, men aldrig så det störde, det var lagom varmt och inte alls mycket folk. Vid kaninlandet kunde de små åka om och om igen. Tess gillade radiobilarna för de små och åkte många gånger.

Spegellandet fick sig ett besök förstås. Och så är det lite fler random bilder.

Tess ville absolut åka tekopparna med Emmelie - som var snäll och ställde upp. Jag kan ju inte åka sånt, eftersom jag blir så illamående.

Kaninbanan och farfars bilar var alldeles lagom för mig 😂. Vi åkte även Rabalder och den funkade för mig, men Tess tyckte den var för läskig så det blev bara en gång.
Några ur varje familj åkte Kållorado och blev blöta. Jag valde att va med i den lugnare varianten 😂

Haha.

Vilken otroligt mysig dag med en otroligt mysig familj!

Vi avslutade med Lisebergsbanan några gånger och när Tess och jag väntade, ville hon att jag skulle ta kort på henne 😊. Haha så det gjorde jag.

Efter en heldag med mycket åka, mycket skratt och faktiskt inget tjat eller bråk, så gick vi hem till hotellet. På vägen köpte vi med en pizza.

Den satt vi på golvet och åt och tittade på de sista minuterna på fotbollsfinalen - alldeles för sent för barnen - och alldeles fantastiskt mysigt!!

När vi imorse summerade dagen igår/helgen var Seths kommentar att det bästa var att vi fick umgås med Joline och hennes familj. Det gjorde mig glad att det kom före att åka Balder (som kom tvåa 😉 och som han pratat galet mycket om). Det viktigaste i livet är vänner, vänskap och familj, inte pengar och dyra aktiviteter!

Stor kram från mig!! 😂


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0