Lycka - att inte hitta

Internationella kvinnodagen! 
Heja alla oss fantastiska kvinnor! Wow, vad vi är grymma! Alla ni som är vänner, fruar, systrar, mammor, working ladies osv! Tänk vad vi är grymma på att få ihop livet med barn, jobb, vänner osv. 
Jag tror på att lyfta varandra och uppmuntra varandra och aldrig slå ner på andra kvinnor! Vi behöver hjälpa varandra istället! 
En av mina största förebilder är min mamma! En kvinna, som ser andra, som är duktig på sitt yrke (var, eftersom hon är pensionär 😉), är en fantastisk mamma, mormor och farmor och en fantastisk fru. När jag blir stor vill jag bli som hon! 💕

Nu något helt annat! 
Jag blir helt lycklig långt in i själen när jag idag inte hittar var grejer är i köksskåpen!! För det visar att jag har helt fantastiska vänner!!! Igårkväll när lifen var här, hade Tess en jobbig kväll. Hon grät och hade ont i benen (växtvärk). Så när jag var med henne tog några av mina vänner och plockade ur diskmaskinen och röjde undan i köket och plockade i diskmaskinen igen. Detta gör att alla grejer inte är där de brukar - och jag blir så otroligt varm i hjärtat när jag får leta genom skåp och lådor! Vilken kärlek och omsorg!!! 

Ikväll kom farmor hit, eftersom jag ska vara på jobbkonferens och Stefan jobbar borta. Tess ville läsa om Kajsa skogsmus för farmor innan hon la sig 😊.

Nu ska jag släcka ner för denna dag. 
Sov så gott min vän!! 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej! Det här är kanske ett long shot.. men har du möjligtvis boken om Kajsa skogsmus kvar? Jag köper den gärna av dig 😊 Kan inte finna den någonstans!

Hälsningar
Sofia

2023-11-12 @ 08:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0