Läser

Hej hej.
Hoppas du har en bra dag!

Vad bra det är att ha Book beat, även om jag var mer nöjd med Nextory. Nu är det ju så att jag ge Book beat för att det är gratis en månad. Lika var det när jg hade Nextory. Jag är lite snål, men om jag skulle betala för tjänsten så skulle jag ta storytell eller Nextory för de har bättre utbud. Men jag tycker det är skönt att ha mycket att läsa nu och jag lyssnar även på böcker. Det är jag inte van vid och blir lite rastlös när jag gör det. Samtidigt kan jag ju måla samtidigt som jag lyssnar, eller bara ligga och blunda. 

Tyvärr har jg mått sämre sista dagarna och på uppmaning från Stefan och några vänner så ringde jag VC. Jag fick träffa en läkare som skickade mig på röntgen och att få träffa läkare på USÖ.
Allt ser bra ut på röntgen och på proverna, så det finns ingen förklaring till att jag mår sämre. Troligtvis är det helt enkelt så att det tar rejält med tid innan jag är helt frisk igen. Usch fy och blä! Jag känner mig färdig med detta nu. 
Jag har iaf skönt sällskap på dagarna 👍🏻😊

Nu önskar jag dej en fin kväll!! Kram kram 


Kommentarer
Postat av: Anne

Men stackare nu tycker jag synd om dig! Blev själv toksjuk av allergi jättetidigt i år och än sämre av medicinen. All ork körd i botten. såna dagar är inte kul på något sätt!! Tycker att ni borde ha fått nog nu för flera år.. Vill ge dig tips om att låna E-böcker genom biblioteket. Du vänder dig till din bibla för att få en kod och så laddar du ner en app som agerar bokhylla. Funkar jättebra. Där finns både gammal litteratur och ganska ny. Man kan både lyssna och läsa. Finns faktaböcker också. Verkligen toppen. Jag har läst deckarserier från början till slut och det är jättekul. Nu ber vi för ett snart tillfrisknande!

Svar: Men stort tack för tipset!!!! Det ska jag kolla upp!!

Och tack 💗
Maria

2016-05-26 @ 22:39:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0