Pass och hem

Idag tog jag mig ner till polisen för att skaffa ett nytt pass. Jag försökte sminka bort mina svarta ringar under ögonen och gjorde mig iordning. 
Såhär såg jag ut.

Haha det var ju knappt nån idé att försöka göra sig iordning. Man ser ändå helt knasig ut på passfotot eftersom man inte ska le och se helt neutral ut, rakt framifrån. Så det bidde typ såhär:
Haha. Jaja, det spelar ju ingen roll. 

Idag har jag reflekterat över att jag verkligen bor min dröm!! Inte lägenhetsmässigt direkt... Du som följt mig länge och du som känner mig vet ju att vi bodde i ett helt fantastiskt hus i Avesta! Det var ett drömboende i sig. Vår lägenhet nu är ju rätt så trist (men med ett  underbart område och mycket grönt och lekplatser osv) och lite för liten - MEN detta att ha grannar som man bara kan traska över till och ta en kaffe, kolla Mello ihop, kunna smsa när man behöver hjälp eller behöver lite socker eller liknande. Att veta att de alltid finns där på andra sidan väggen. Att barnen har varandra och går mellan våra hem och leker med varamdra. I löööööv it! Det är verkligen sådant jag drömt om och nu har vi det så!
Nu låter det kanske som om jag är missnöjd med vår lägenhet. Det är jag inte. Men om man jämför med huset så bor vi litet och "fyrkantigt". Men jag är galet tacksam för att vi har någonstans att bo! Att vi är trygga, har mat, har egna sängar, har värme på vintern osv!! Jag är så tacksam för mitt hem!! 

Hoppas du har en fin dag!
Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0