Barnmottagningen

Idag vaknade Seth och mådde inte bra alls (han mådde inte bra igår när han somnade heller). Så jag fick ha två barn hemma idag.
Så en trött och hängig Seth fick följa med till barnmottagningen när vi skulle dit. Väl där ville läkaren att Tess skulle ta massa prover och röntga lungorna. Jag insåg att det inte skulle ta en timma som jag trott. Seth var jätteledsen och hängig och jag insåg att han inte skulle orka vara där hela eftermiddagen.
Så jag ringde Erina. Hon och Hanna släppte det de hade och kom och hämtade vår bil och Seth. Wow! Jag börjar faktiskt gråta när jag tänker på vilka vänner jag har!! Matilda som snabbt ställde upp igår och var med Seth på judon, Hanna och Erina som kommer och hjälper till, trots att de båda har tenta imorgon och så Alex, som alltid finns där på andra sidan väggen!! Oj, kanske dumt att räkna upp några såhär, för det finns så otroligt många fantastiska människor i mitt liv!!! Men just denna vecka har de på ett konkret sätt hjälpt mig och barnen när jag inte fått ihop livet. Jag är så tacksam!!!

Tess och jag gick till röntgen och släpptes in direkt👍🏻 Så skönt!! Hon blir snabbt trött och andfådd så jag fick bära henne hela vägen tillbaka. Phu. Sen skulle det tas massa olika prover och hon var sååå duktig. Ledsen och rädd, men så modig!

Vi har inte fått provsvar än, men hon har blivit sjukskriven heltid ett tag och sedan halvtid ett tag.
Nu hoppas vi att vår älskade lilla trötta tös ska få bli bättre! Fy vilken pissig höst hon haft - rent ut sagt!

Erina hämtade oss efter tre timmar på sjukhuset. Där hemma hade Hanna och Seth gjort läxor tillsammans. Så bra!

Jag ville få till ett kort till bloggen på Erina och Hanna. Barnen ville också vara med och det gick väl sådär 😂.

Haha. Goa ungar! Och fantastiska vänner!

Ikväll kommer Stefan hem från Luleå. Jag längtar! Han jobbar i stan resten av veckan! Så skönt!

Ta hand om dej min vän!!!

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0