Watoto!

Wow, vilken kväll vi haft! Konsert i Kulturhuset med Watoto! Watoto är ett barnhem, kan man säga, från Uganda. Dessa barn är föräldralösa men har fått ett nytt hem i Watoto. Där får de en ny familj, utbildning och en framtid.

Så otroligt duktiga och vilken utstrålning!
De lämnar ingen oberörd!

Tess och Ebba dansade till den härliga musiken. (Ja, Tess var med trots feber... hon vaknade feberfri imorse, men fick feber när vi varit ute och lekt.

Hon har inte hög feber, men ändå feber och så har hon rätt jobbigt med astman. Hon fick astmamedicin när hon dansat lite för hon får jobbigt när hon anstränger sig och så måste hon sitta och vila mer än vanligt. Sen är hon känsligare än vanligt och blir lätt ledsen. I övrigt är hon ändå ganska pigg nu. Jag förstår om man har åsikter att jag tar med henne ut, men jag tror att hon också mår bra av att träffa vänner och hon älskar att vara med kyrkan. Även jag behövde få komma ut för min mentala hälsas skull... Sen satt hon mycket och vilade på sin stol, i mitt knä och i Matildas knä.)

Seth är ju i sitt esse när han får vara med i welcome team och hälsa folk välkomna och sedan få prata med folk. Älskar den där killen alltså!

Nu väntar jag bara på att Stefan ska komma hem från Göteborg! Han kommer när som helst nu. Läääängtar!

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0