Halloj!!

Ja, här flyger vi runt! Men vi har det riktigt härligt och lugnt där vi är! Vi får faktiskt vila också, även om vi byter ort hela tiden 😊


I tisdags kväll var vi på speedway i Avesta, efter att ha landat hemma några timmar. 
På väg dit var det märkligt väder. Det regnade, solen sken, det var mörka moln runtomkring och samtidigt mycket sol. Ett moln hade regnbågsfärger, men det syns inte så bra på kortet tyvärr. Det bar coolt dock!

Framme i Avesta sken solen och det var fantastiskt väder och en bra match (förutom en ganska otäck olycka mitt i matchen). 

Himlen var otroligt vacker. Inga fel att sitta och njuta med familjen i varm sol och med en bra match med ljud och lukt som följer den! 

Det var inte heller något fel på solnedgången som kom när vi skulle åka hem!

Efter matchen stannade vi till i depån och hälsade på lite folk. (Stefan har ju varit Kaplan för Masarna). Tess sa till Antonio: "Det var bra att du gjorde det du skulle ute på banan". 😳😂 Haha. Det var ju iof sant, för han tog flest poäng. Hon är så go den där tjejen! 

Igår kväll hade vi Summerlife med kyrkan. Som alltid roligt och gott att träffa folk! 

Vi hade hand om den så vi var hemma i "vår" park. 

Idag packade vi en väska och åkte till Stockholm för att vara här ett par dagar. 


I väntan på tåget.

Haha när jag skulle ta kortet såg Seth till att speglarna i hand keps gjorde så det blev reflektion i kameran. Därför detta ljus i bilden.

Sedan vi kom hit har vi ätit på Jensens och sedan hängt på rummet tills bion började. Det blev "dumma mig 3". Inte den bästa filmen jag sett, men mysigt att gå tillsammans och en hel del skratt blev detz


Nu sover barnen och vi ser fram mot dagen imorrn 😊.

Kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0