Krupp är blä

Hej hej. 

Jo, jag tänker att jag berättar hur det gått natten till idag och idag. 

Vi höll på här hemma med mediciner, sitta vid öppen balkong (och öppet fönster) men inget hjälpte. Så till slut åkte Tess och jag in till akuten vid strax före 3. Vi fick hjälp direkt och det var skönt. Hon syresatte sig lite dåligt, men inte för dåligt som tur var. Hon fick lite fler mediciner och sen fick vi åka hem. Så vi var hemma runt 5 igen. (Då sjöng fåglarna så otroligt fint och gjorde mig glad). 
Tess sov inget från 22 och framåt utan hade så jobbigt med kruppen så hon kunde aldrig somna. Vi sov dock mellan 5:30 och 6:30 sedan vaknade hon av hostan. (Hon kräks ju när hon hostar sådär så det var jobbigt för henne). Så denna natt sov Tess ca 3 timmar och jag 1. Stefan sov inte mycket mer heller och Seth vaknade flera gånger av detta. Han var förresten så söt där på morgonen. Han ville vara hemma och se så allt gick bra för henne. Hon hade det så jobbigt så han blev orolig, men förstod att det inte var farligt förstås. 

Jag trodde hon skulle sova något under dagen, men hela förmiddagen hade hon så jobbigt att så fort hon lutade sig bakåt hostade hon. 

Såhär såg hon ut hela förmiddagen. Blek och trött.


Men framåt eftermiddagen piggnade hon till lite. Hostan släppte av, men hon var så hes så hon själv reagerade och frågade vad som hände med rösten. Så skönt att hostan släppt av något. Hon blir dock ansträngd och tät i andningen och trött så fort hon gör något eller blir upprörd. 

Trots så lite sömn och att ha det så besvärligt så har hon varit vid gott mod. Helt fantastisk unge det där! 

Seth har haft fullt upp idag med skola, kompisar och nu vara borta med Hallmans hos Rasbergs för att hänga hela fredagkvällen. Så skönt för honom! Jag får dåligt samvete när det går ut över honom att inte orka något och att inte hinna med honom när Tess är sjuk. 

Jag kommer ta en riktigt tidig kväll och hoppas att kruppen uteblir inatt.

Hoppas du haft en fin dag!! Och att du får ek bra helg!

Kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0