Lika och trött

Hej hej! 

Sorry att det gått flera dagar mellan mina inlägg. Jag gillar inte när det blir så, men jag har helt enkelt varit för trött. 

Igår kväll var Tess också rejält trött till och med så trött så hon nästan somnade när hon tog sin medicin. (Hon är inte längre sjuk, men måste ta sin medicin via nebulisatorn ett tag till). 

Söta!!


Idag när jag hade varit på jobbet ett par timmar och sedan träffat Alex en stund var jag helt slut och la mig och vilade. Så mysigt att få sällskap av Gandalf! 

Ibland önskar jag att jag kunde sova en stund mitt på dagen (sover inte så bra på natten), men jag somnar aldrig. Jag vet att det är bra att jag inte sover på dagen, men det skulle va skönt... samtidigt är det ju bra att bara slappna av en stund och ligga och blunda utan att somna. 


Jag och Alexandra hade klätt oss likadant idag. Dessutom hade vi grönt denna Saint Patrick's day!

Haha förutom längden är vi så lika. Tom samma frisyr, hållning och kolla våra händer!! (Sen har Alex mycket snyggare naglar än vad jag har, men det syns ju inte här).

My sister from another mister liksom! 

Nu önskar jag dej en härlig helg!!!

Stor kram 


Kommentarer
Postat av: Helena

Hej fina du! Du skriver att du vet att det inte är bra för dig att sova på dagen. Det är många som tänker så, men det kan vara bra att sova på dagen, trots allt. (Nu vet ju inte jag allt om dig och din situation :) så ta det med en nypa salt) Jag jobbar på PMU, Psykiatrimottagning Utmattningssyndrom i Göteborg, som kurator. En del människor som varit utsatta för mycket stress och press och således är trötta/utmattade gynnas av att sova en stund mitt på dagen. Det förstör inte chanserna att sova på natten eftersom kroppen skriker efter vilan. Ville bara skriva det som ett försvar för vilan, he he. Allt gott från Helena

Svar: Hej!!
Wow vilket bra ställe att jobba på! Så viktigt! Jag skulle verkligen behöva mer kunskap om detta (trots att jag tycker jag vet en hel del pga mitt jobb som kurator på en vc). Tack snälla för info och uppmuntran!! Det behövs 😊
Stor kram och tack!!!
Maria

2017-03-18 @ 10:32:56
Postat av: Alexandra

Fantastiskt att vi är så lika ❤❤❤❤

Svar: Ja 😂
Maria

2017-03-20 @ 00:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0