Kallt

Hej hej 👋🏻👋🏻

Idag var Stefan jemma med Tess på fm och så fick hon va på förskolan på em. Seth och jag gick till skola och jobb och galet vad kallt det var. Såhär såg vi ut:
(null)
Det var ca 14 minus samt blåst. Stefan och Tess tog bilen och så hämtade jag bilen och hämtade barnen efter jobbet. Tess orkar inte rikigt gå och mår inte så bra när det är såhär kallt så vi får helt enkelt ta bilen nu. 
Det är ju vackert ute iaf. 😊
Såhär såg det ut när vi gick på morgonen.
(null)
Härligt!!

Hur mår du då? Jag hoppas du mår bra ♥️

Kram 

Tefat

Halloj!

Igår var vi ute en liten sväng i solskenet och åkte tefat. Så skönt att kommandit en stund. Tess orkade ingen lång stund men det var skönt den stunden som vi var ute.
(null)

(null)

(null)
Goa barn!!!

Marcus åkte öppet spår igår. Det var kallt, många bröt loppet och det var kärvt hörde jag. Men han åkte riktigt bra!!! Stolt!
(null)

I övrigt i livet har Tess blivit halvtidssjukskriven för att orka va på förskolan. Hon ska även fortsätta utredas med olika undersökningar. Lilla Fialotta. Älskade unge! Hon är ändå glad och nöjd och en solstråle. 

Life is life!
Stor kram 

Kalas

Idag har vi varit och firat denna sköna böna som blir 26 år idag.
(null)
Fina Yvette!

Tess var noga med sina kläder och frisyr idag. Hon skulle ju även på ett kalas hos en kompis också efter kalaset för Yvette. 

(null)

Hallmans var också där och firade Yvette! 
(null)

Haha var tvungen at a kort på kollarna med likadan färg på sina tröjor 😂.
(null)

Ikväll är det mello och Phille kommer hit och kollar med oss. Det ska bli skönt med en familjekväll då Stefan har en period då han är borta mycket igen. 

Hoppas du har en fin helg!
Kram 

Skridskor och nagellack

Igår var det ett gäng av våra kompisar som åkte iväg för att åka skridskor. Eftersom Tess inte är pigg kunde inte hon och jag följa med men Tobbe hämtade upp Seth så han fick åka med. Han blev så glad! Vilka fantastiska vänner vi har!
(null)
Jonas skickade denna bild till mig. Goa unge!!

Idag har Tess varit lite piggare. Då vile hon ha nagellack och ett fint hårband. Så det fick det bli. 
(null)

(null)

Hon är väldigt bestämd med hur hon vill se ut och vilka kläder hon ska ha på sig 😊. 

Älskar de här barnen alltså!!
Kram 

Sov gott

Nu är han hemma och lyckan är total!
(null)


Pyjamasparty

Som jag skrev igår så planerade vi att ha pizza och pyjamasparty hemma igår. Tess hade mycket riktigt feber när vi kom hem. 

Men vi hade en mysig kväll med god pizza och mysiga pyjamasar.
(null)

(null)

Nu sitter vi och tittar på OS. Skönt med en ledig dag hemma. Det är skidor just nu och det gillar jag mycket! 

Hoppas du har en fin dag ♥️
Kram 

Bullar och annat

Halloj! 

Igår bakade jag bullar inför mitt 40 årskalas jag passade på så att bullarna kan vara kvar i mammas frys. Jag har helt enkelt inte plats i vårt frysskåp, men i mammas frysbox fick de plats. Vi satt och fikade och när jag kom it till köket såg det it såhär:
(null)
Haha! Jag gjorde bullar på 1.5 liter och det fick jäsa lite för länge... ups. 
Men många bullar blev det. 

Tyvärr har Tess blivit hängig med oroliga nätter, kruppig hosta, blek, snorig och allmänt trött.

(null)
Pysslar gör hon ändå. 

Igår var hon ute en liten liten stund men orkade vara fem minuter innan hon kom in igen. Jag misstänker att hon har lite feber, men har ingen temp med mig så jag vet inte. 

Blir trött och ledsen för hennes skull. Och för min och Seths skull. Nu är ju Seth väldigt trött efter influensan så han orkar inte så mycket han heller. Men vi missar kyrkan ikväll igen och det är vi alla ledsna för. Barnen ska ha pyjamasparty och äta pizza ikväll och det missar ju vi. Så ikväll ska vi äta pizza och ha pyjamasparty hemma istället... 

Men så är det ju. Barnens hälsa kommer först.

Vi åker hem idag iaf efter skidskyttestafetten snart. 

Kram kram 

Grattis pappa

Idag har min fina pappa fyllt år! Så mysigt att va här och få fira honom. 67 bast blev han idag. 
Jag har faktiskt sovit en liten stund, men Tess vaknade och är orolig och har "ont i hela kroppen". Så nu är vi uppe en stund då hon inte kan sova och då hon inte mår så bra.. Då passar jag på att skriva innan denna dag är slut, eftersom jag glömde skriva innan jag somnade 😊

Imorse gjorde vi iordning en tårta (som Tess garnerade) och så sjöng vi för pappa och han fick tårta på sängen.

(null)

(null)
Mysigt!

På förmiddagen kom Åsa, Janne, Albin och Hanna också. Roligt!

Det blev både en sväng på spark och skridskor. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Det var första gången Tess stod på ett par skridskor. Hon tyckte det var jätteroligt!
(null)

(null)


Stort grattis min fina pappa!! Jag älskar dej ♥️

Kramsnö

 Nu är vi i Kisa på lite sportlov, jag och barnen.
Tess och jag gick ut en liten sväng och byggde snögubbe och snölykta. Seth ville också med ut, men han fick faktiskt inte det. Han är feberfri sedan några dagar, men orkar inte så mycket. Blek och trött satt han i soffan när vi gick ut. Imorrn kanske han kan följa med...

Här är vår snölykta😊
(null)

(null)


Och här är snögubben "Flaggstång". Döpt av Tess 😂.
(null)

(null)

Det är skönt att va här nu. 
Nu laddar vi inför Mello ikväll!!! 

Kram 

Väska

Alltså jag älskar denna väska! 

(null)
Är glad att jag köpte den 😊 
Ytligt, jag vet, men den piffar upp min vardag med sin fina färg!

Denna vecka har varit rätt tuff på jobbet och så sjukstuga här hemma. Så nu är jag trött och glad att det är helg. Jag och barnen ska vara lediga ett par dagar på sportlovet. Så imorgon åker vi hem till mamma och papps. Stefan är kvar hemma då han dels är hängig efter influensan och sen ska jobba (hm... hur han nu ska orka det...) på måndag. Vi stannar några dagar nästa vecka också hos mamma och pappa. Det ska bli så härligt!!!

Kraaaam 

Fotboll

Helloooo! 

Alltså det är något knas med min bloggapp. Jag kan inte ladda upp bilder från min photoapp. Däremot kan jag ta bilder och ladda upp direkt. Konstigt.
Iaf... nu sitter vi laddade i soffan för att titta på Östersund - Arsenal! En häftig händelse!!!

Tess och Gandalf är dock mer intresserade av Bollibompa, som de kollar på datorn. 😊

(null)

Tess har bestämt sig för att ha lång lugg nu. Jsg försöker sätta upp den, men den åker ner efter halva dagen. Sötnöt! Hon är också väldigt bestämd på vad han ska ha på sig på dagarna! 

Nu är det snart match!!! Kul!
(null)

Kram

Lite av varje

Hej hej.
Hur står det till i stugorna runt om i Sverige? 
Jag kan tyvärr inte ladda upp bilder idag. Något verkar vara fel på bloggappen. 
Meeeeen, jag kan ladda upp bilders om redan finns i bloggappen. Jag tror inte jag haft led denna förut: Gandalf som är helt fascinerad av ett barnprogram om en fluga. Haha. Det var sååå roligt att se hur hon följde denna fluga med blicken. 

(null)
Sötnöt. 

I övrigt så ligger Stefan och Seth hemma i sina sängar och mår dåligt. Tess mår bra!!!! Tänk att få säga det! Jag mår sisådär men har inte feber och är igång på jobbet. Yey!! 

Hoppas du mår bra!
Och kom ihåg att du är värdefull!!

Kram 

Grattis my love

Idag fyller han år! Han, som är den bästa man kan tänka sig! Ödmjuk, rolig, vis, knasig, kärleksfull, en riktigt mjukis inombords - förutom när han tittar på sport - bästa pappan och bästa mannen som gör allt för oss som familj!!! Han som fixar och grejar för oss och andra, han som gör vad som krävs! Han som jag är så tacksam för att han blev min. Han som jag får dela livet med! Älskar dej min 42 åring!!!  ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Edvard Blom och influensa

Hej hej.
Nu sitter jag på tåget hem från Stockholm. Vi har haft bra dagar!
På väg till tåget såg jag Edvard Blom som var ute och gick. Jag gick fram och fråga om jag fick ta ett kort till min son som älskade honom på Mello. Han var jättetrevlig och schysst! 
(null)

(null)

Haha det var kul!!

Det som inte är så kul är att stefan verkar ha fått influensan. Han hade 39.9 i morgontemp. Stackars honom. Han har värk och orkar knappt prata i telefon. 
Dessutom gick Seth iväg till skolan idag men fick gå hem igen innan skolan börjat då han mådde så illa, hade huvudvärk och var yr. Han och Inger åkte till vc så en läkare har tittat på honom. Jag förstod det som att det inte är någon fara men en liten hjärnskakning har han fått. 
Life is life 👍🏻 Snart är det sommar och hälsan kommer va tillbaka i familjen. 

Kram kram 


Kurs

Hello there!

Idag är jag i Stockholm med några arbetskompisar. Vi är på två dagars om handlar om psykisk ohälsa. Så intressant och bra! Det är gott att komma iväg såhär tillsammans några stycken och få fylla på med inspiration och kunskap. 

Goa, fina kollegor 😊
(null)

Jag är tacksam för denna möjlighet att åka på detta.

Kram 

Life is life

Vad ska man säga..? Idag drog jag iväg till jobbet. Tess mår sämre med högre feber och vi sitter uppe varje natt för att hon ska få lättare att andas. 
Jag pratade med barnmottagningen idag och de är ju otroligt bra. Imorrn ska vi träffa läkare för vidare utredning.
Vid 13 ringde telefonen och Seths skolsköterska berättade att han ramlat och slagit i bakhuvudet och mår inte bra. Så jag fick packa ihop och hämta honom, för Tess kan vi inte ta ut i denna kyla över huvud taget... 
Han låg hos sjuksyster och var blek och ledsen. Han har inte kräkts men har ont och mår illa. Stackars gubben. 
Ikväll har farmor kommit hit för att vara här en vecka. Det känns skönt! Stefan är i Stockholm nu och på onsdag morgon åker jag till Stockholm för en utbildning. På onsdag kväll kommer Stefan hem så farmor är inte ensam med barnen på nätterna och det är ju bra nu när det är besvärliga nätter. 

Ja, så ä det här hemma. 
Tack och lov för att man i grunden mår bra 😊😊

Kram 

Jouren

Halloj! 

Ja här fortsätter sjukstugan.

Vi åkte en sväng till jouren idag - en sväng som tog ett par timmar iof 😉.  
Där togs det prov, hon fick andas medicin och så undersöktes hon förstås av en läkare. Tre leksaker fick hon och det var hon så nöjd över 😊.

(null)

Det är virus (vilket det brukar va så jag hade inte räknat med annat). Det är dock skönt att få prata med läkare då hon haft feber i över en vecka och det är jobbigt med andningen både stunder under dagarna och nätterna. Det är svårt att själv bedöma hur mycket medicin man ska ge "vid behov" när behovet sitter i flera dagar... 
 Inatt var vi uppe igen och jag somnade runt 4:30 och när hon vaknade och fick jobbigt igen vid 6 tog Stefan över så sov jag på morgonen. Nu är balkongdörren öppen för kall, frisk luft och vi ligger med täcken och filtar över oss. Jag ber att vi ska få sova inatt och att detta ska va över snart! 

Hon är så duktig på att ta din medicin. Det är lättare att ta den med sugrör 😊 (null)
älskade barn!

Seth är världens finaste kille och bror. Han är så omsorgsfull och kärleksfull. Idag fick han hänga hos grannarna Karlssons på em och det var en välsignelse för här hemma är det ju inte superkul för honom med hosta, slemkräk, feber och trött mamma. 

Tack för att ni följer med på denna resa som är livet 😊😊
Kram 

Spår av nötter

Haha älskar innehållsdeklarationen på jordnötterna 😂😂
(null)
Tänk att nötterna kan innehålla "spår av nötter".  Haha.
Kram kram 

Inställt kalas

Hello min vän!!
Hur har du det?
Vi har ju varit instängda i vårt hem hela veckan, förutom att vi har varit tvungna att handla. Idag vaknade Tess feberfri, men i eftermiddag kom den tillbaka och med den mer slem och svårt att andas. 
Vi skulle på 17 årskalas idag för Jennifer och Tess klädde sig fin redan imorse, men vi fick ställa in. Jag har fått väldig värk i magen (min Ibs är besvärlig nu) och det är så illa sedan i eftermiddags att jag inte vill va ensam hemma med Tess så Stefan får va hemma med oss. Seth gick på kalaset iaf och det var ju bra! Han fick representera familjen 😊.

Nu hoppas vi på bättring för måendet i vår familj 😊😊

Kram och ha en bra helg ♥️


RSS 2.0