Jouren

Halloj! 

Ja här fortsätter sjukstugan.

Vi åkte en sväng till jouren idag - en sväng som tog ett par timmar iof 😉.  
Där togs det prov, hon fick andas medicin och så undersöktes hon förstås av en läkare. Tre leksaker fick hon och det var hon så nöjd över 😊.

(null)

Det är virus (vilket det brukar va så jag hade inte räknat med annat). Det är dock skönt att få prata med läkare då hon haft feber i över en vecka och det är jobbigt med andningen både stunder under dagarna och nätterna. Det är svårt att själv bedöma hur mycket medicin man ska ge "vid behov" när behovet sitter i flera dagar... 
 Inatt var vi uppe igen och jag somnade runt 4:30 och när hon vaknade och fick jobbigt igen vid 6 tog Stefan över så sov jag på morgonen. Nu är balkongdörren öppen för kall, frisk luft och vi ligger med täcken och filtar över oss. Jag ber att vi ska få sova inatt och att detta ska va över snart! 

Hon är så duktig på att ta din medicin. Det är lättare att ta den med sugrör 😊 (null)
älskade barn!

Seth är världens finaste kille och bror. Han är så omsorgsfull och kärleksfull. Idag fick han hänga hos grannarna Karlssons på em och det var en välsignelse för här hemma är det ju inte superkul för honom med hosta, slemkräk, feber och trött mamma. 

Tack för att ni följer med på denna resa som är livet 😊😊
Kram 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lilla stumpan ska det aldrig ge sig. Så lik Alva på första bilden. Kram mum

Svar: Ja, det är hon faktiskt. Inte bara lik Molly alltså :)
Maria

2018-02-05 @ 07:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0