Gandalf och kramar.

Härom dagen drog Gandalf iväg när hon blev rädd för något här utanför. Vi har inte låtit henne va ute så länge så vi visste inte om hon skulle hitta hem. Hon var borta hela natten och vi var ute och letade och lockade på henne, men ingen Gandalf. Vi skrev ut i facebook gruppen här i området och många engagerade sig. Det visade sig att hon höll till en bit från oss och kom och gick i en trädgård där: de hörde av sig till oss när de såg henne och försökte locka på henne men hon sprang iväg så fort de närmade sig. Igår kväll var stefan ute där  i närhetenoch letade efter henne när de hörde av sig och sa att Gandalf var i deras trädgård. Så fick han tag på henne och kunde bära hem henne. Såååå skönt. Vi var oroliga och tyckte det var jobbigt allihopa. 
Så idag har hon haft utegångsförbud tills vi köpt en GPS. Stefan for iväg och köpte en GPS på eftermiddagen så nu vet vi var hon är!  (null)
Skönt! 

Hon var ju utekatt när vi bodde i Avesta men sedan dess har hon ju varit innekatt. Hon får inte försvinna! 

En sak som är helt fantastisk är att mamma och pappa är vaccinerade och idag fick vi ses och KRAMAS och de var hemma inne hos oss. 
Den lyckan!!!! Att få kramas för första gången på över ett år... den känslan! 
(null)
Inte för att de ser så glada ut men det var roligt 😉😉😉 och vi åt gott! 

Hoppas du haft en fin dag och helg!!! 
Stor kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0