Funderingar

Hej hej hallå.
Hur är det en dag som denna?
 
Igårkväll var en sån här jättejobbig kväll med läggning. Vi har ju ofta besvärliga kvällar och nätter och så har vi väldigt besvärliga och en sån var det alltså igår. Jag gick ut och gick med Tess till slut. Och efter en stund somnade hon faktiskt. Det var iaf en vacker måne att gå och titta på och det ger alltid ett lugn!
 
Det går ju inte förmedla det fina i en bild såhär, men ändå...
 
Det blev ytterligare en besvärlig natt, vilket det ju är ofta. Att få sova högst 2 timmar (om man har tur) i stöten och sen vara vaken en stund osv osv så blir det rätt så drygt. Hoppas att vi på något sätt kan komma till rätta med kvällar och nätter för det tär på en. Sömn behöver man!
 
Men vi har fina dagar tillsammans iaf. Det här är livskvalité för mig!
 
 
Han är så fin my love... 
 
Såhär ser det ut här hemma. Seth kollar in vad Stefan gör och Tess kollar in vad Seth gör :).
 
Jag ber om ursäkt för att mina inlägg är lite dystra nu med mycket prat om sömnbrist och kräkningar. Det är ju jobbigt i sig, men som du kanske minns så skrev jag för ett tag sen att vi har en tuff period i livet just nu och när man har det och dessutom inte får sova så tär det lite extra. Det är alltid tufft att inte få sova, men när saker och ting är jobbiga behöver man ju sömnen extra. Men jag älskar min lilla Tess och skulle aldrig vilja byta bort henne eller tiden med henne för något här i världen! Det är ju inte precis hennes fel att hon har det jobbigt på kvällar och nätter!
Jag vet att det finns många här som tycker jag är väldigt öppen och skriver om allt som sker i livet och det är ett mål jag har. Att vara ärlig och öppen om mitt liv! Men mitt liv innefattar ju människor, sammanhang och situationer som jag inte kan berätta om. Så är det bara. För naturligvis händer det saker som jag inte berättar om här, saker som påverkar och som inte är så roliga. Det är skillnad när det rör mig och bara mig - eller Tess och Seth. Men Seth säger ifrån ibland och vill inte vara med i bloggen och då respekterar jag det förstås. Tess har i dagsläget inget val hehe. (Och det vet jag också att det finns åsikter om, men jag drar inte igång det. Jag litar på mitt eget omdöme och vet vad jag kan och inte kan lämna ut vad gäller henne. Och ibland frågar jag Stefan om han tycker det är ok att jag skriver om vissa saker). Jag är oerhört tacksam och glad att jag kan vara så öppen som jag är här utan att få massa skitkommentarer utan bara uppmuntran. Jag är så otroligt glad för er läsare som jag har! Tänk att få vänner via cyberspace och så goa vänner!!! Jag är så tacksam för er som jag bara känner via cyberspace och er som jag känner "live". 
Det jag också är glad för i perioder då det är drygt, är att jag lärt mig att se det som ändå är bra i livet, allt jag har och har fokus på det istället för det som är trist eller de som gör trista saker mot en. Att Stefan och jag har varandra och tar hand om varandra genom allt. Att vi har har två amazing barn! Att vi har en fantastisk storfamilj omkring oss och härliga vänner! Livet är rikt! Sen förnekar jag inte det som är jobbigt för det tror jag inte på. Det kommer ifatt en förr eller senare utan det bästa är att hantera det, känna de känslor man känner, men ändå se det som finns som är bra och gott! För mig fungerar den livshållningen bra. Dessutom känner jag mig alltid alltid alltid buren av Gud, i alla situationer jag hamnat i. Det är mäktigt och häftigt.
 
Nu önskar jag god kväll!! Nu ska jag och Steff äta en kvällsmacka :)
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0