Resan hem

Vi åkte från Borås vid 10-tiden i måndags och kom hem runt 20. Vi åkte på östra sidan av Vättern. Absolut en omväg, men vi ville åka "Vätternvägen" mellan Gränna och Ödeshög. Den är så vacker!

Vi åkte in en liten avkrok för att kolla på ett slott och hamnade på en liten liten väg under E4an. Lite coolt var det allt att se bron såhär underifrån.


Vi stannade till i Gränna och köpte fika, som vi tog med oss och åt på ett ganska tråkigt ställe utmed vägen. Det var dåligt med fina rastplatser utmed vägen, tyvärr. Sedan stannade vi till vid Omberg. Oj, vad vackert det är där.






Seth blev trött och la sig och vilade en stund. Knäppis...


Seth tog detta kort på oss och när han tagit det sa han: "vänta lite, jag ska baja blogga bilden först". Ha ha.

Vi stannade även till i Örebro hos min bror, eftersom jag hade glömt lite grejer som skulle hämtas upp där.

Idag har vi målat lite. Uteplatsen är klar, förutom innertaket. Hela takdelen är också klar nu. Trots att vi har ett tegelhus är det mycket att måla, eller det är mycket som tar lång tid, eftersom det är så pilligt. Vid 11 tiden kom Tackerudharna och vi fikade och åt lunch ihop. Det var roligt att få träffas eftersom det var hur länge sen som helst. När vi var hemma, var de borta och när de kom hem åkte vi iväg. Men idag fick vi en heldag tillsammans. Härligt med goa vänner. 

Imorgon åker vi till Leksand och hämtar hem våra två kissekatter. De kommer troligtvis heta  Gandalf och Frodo. Nördigt? Ja, men vi kommer inte på något bättre. De är ju inte disneynamn, men vi gillar ju även Tolkien och då passar ju dessa namn, eller hur? Seth tycker de ska heta Sulley och Fulfina, men jag tror inte det blir det. Vi har också funderat på Blixten och Bärgarn, eftersom Seth gillar "Bilarfilmen", men Bärgarn är ju nästan lustigare än Gandalf och Frodo. Det är roligt att få döpa katter, som liksom inte kan fara illa av att heta konstiga saker. När man döper sina barn måste man ju tänka mer på vad de heter, men kattungar gör ju som sagt inget om de heter lite konstigt.

Nu ska snart Seth i säng. Han är rikgtigt trött nu när vi äntligen är hemma. Så jag ska sluta blogga och börja göra iordning honom så smått.

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hihi...sötnosen som ska blogga :o) Vilken fullspäckad men rolig semester ni verkar haft. Skönt!! Det var kul att ha er hos oss och hoppas att vi kan få till någon helg framöver i höst då vi kanske kan komma upp och hälsa på er...och traääfa Gandalf och Frodo ;o)



Kram på dig!!

2009-08-13 @ 16:27:42
Postat av: Bonnfrua

Har spanat in er semester, vad skönt och mysigt ni verkar ha haft det med att träffa en massa vänner!

Vilket otroligt bra kort det var på dig uppe på Omberg!!!!!!!!!!!!!

Seth är ju festlig som ska blogga... :-)

2009-08-13 @ 17:21:08
URL: http://bonnfrua.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0