Hej hej

Denna vecka har varit fullproppad med bra och roliga saker!

I söndags var vi hos mamma och pappa och passade på att gå till deras kyrka i Kumla. Det var så roligt för Thomas, som var pastor tillsammans med Stefan i Avesta, predikade där denna söndag så då fick vi säga hej till honom :) Härligt!!!
 
Tess hade en ny klänning som hon fått ärva av Molly. Så glad!! Så hon ville gärna vara med på kort med den nya klänningen :). Här utanför kyrkan i Kumla.
 
 
 
 
Vi pusslade ihop ett pussel hemma hos mamma och pappa som hon ville att jag tog kort på innan vi tog isär det igen.
 
Väl hemma lekte hon konstnär och målade olika grejer som hon ville att jag skulle ta kort på.
Blomma
Julgran.
 
I måndags var det en fantastisk solnedgång som jag såg från mitt fönster på jobbet. Visst har jag fantastisk utsikt på jobbet!?
 
På väg hem med Tess så såg röken från Eon ut som rosaskimrande rök. Också oerhört vackert.
 
På måndagskvällen sågs familjen Rasberg, Karlsson och Kindevåg (minus pappor och de äldre tonåringarna) och pysslade. Så mysigt!!
 
Något jag hoppas blir en tradition!! Älskar att pyssla :)
 
I övrigt har det varit julbord med julsaga för mig tillsammans med mitt jobb, Connectgrupp, worshipövning inför söndag då jag är med och sjunger i kyrkan och mitt i allt detta försöka få upp lite stjärnor i fönstrena och byta gardiner. Ikväll åker vi till svärmor i Söderköping (om vår bil är klar... ehhh, jag råkade backa in i en stolpe för ett tag sedan och den är nu på verkstaden och den skulle bli kvar igår, men är inte klar än... hoppas den blir klar under dagen så vi kommer iväg.)
 
Idag är det grått och regnigt här hemma (men det är ju bra, eftersom det är Anders idag. "När Anders slaskar, julen braskar", så det får vi hoppas på). Men häromdagen var det sol genom en dimma hela dagen och det blev också oerhört vackert. Det syns ju inte på samma sätt på kortet, men här är återigen ett kort taget från mitt fönster på jobbet.
 
Hoppas nu du får en fin helg!! Och ta det försiktigt om du är ute och går eller åker bil här i mellansverige.
 
Stor kram
 

Vår lördag

Idag har vi haft en härlig dag!!! 
Efter frukosten skjutsade vi Stefan till hans nya jobb på Media Markt. Sen handlade vi och åkte hem och bakade lussebullar.

(null)
Så mysigt!! 

Sen skjutsade jag barnen till Mosås och bror, hämtade Stefan och åkte iväg på en namngivningsceremoni. Stefans jobbarkompis har fått en fin tjej som de hade en namngivningsceremoni för idag och Stefan höll i den och jag och Emmelie sjöng! 

Riktigt roligt!!
(null)

(null)

(null)

Efter att vi hämtat hem barnen och Tess somnat så fortsatte vi titta på Harry Potter med Seth. Vi håller på att gå igenom alla de filmerna nu. Kul!!

Hoppas du haft en fin lördag!!! 

Kram 

Lite gott och blandat

Hej hej.
Här hemma rullar vardagen på som vanligt. Stefan har varit i Lycksele hela veckan och då har denna sköna böna sovit bredvid mig.
 
Det är smidigt att ha henne bredvid sig såhär för då får man sova mer än när hon somnar i sin säng och sedan kommer upp till oss mitt i natten, för då är hon ofta orolig och gråter, trots att hon inte verkar vara helt vaken.
Om man jämför hur vi sovit hennes första 5 år, så får man sova så galet mycket nu, då hon inte alls är sjuk på samma sätt som tidigare. Tänk hur många nätter vi suttit uppe med henne, sovit ett par timmar som mest, all hög feber, alla besök på akuten, all medicin och oro... Men nu har det vänt!!! Denna höst har varit helt otroligt bra med bara typ 9 vabdagar allt som allt. Helt otroligt skönt. Framförallt för henne!
 
Det här är en vanlig syn :) Gandalf som lägger sig i Seths knä om han har någon typ av mat.
Min fina kille!!!
 
Seth har sålt jultidningar och häromdagen kom allt. Tess tog kartongen direkt och ville göra en rymdraket av den :) Så sen hittade jag henne såhär (i detta stökiga pysselrum).
 
Igår var vi på Creative Team night med kyrkan. Det var de som är med i kreativa team som var där tillsammans. Dessa barn är ofta med på det som sker i kyrakn och är vana att sysselsätta sig själva :) Vi har ju alla i stort sett varit med från början när vi startade Connectchurch, som sen blev Hillsong. Så barnen är vana att vara med på olika samlingar och de trivs bra ihop :).
 
Här är de flesta av oss som var med igårkväll. En bra kväll om kreativitet på olika sätt!!
 
Nu väntar en helg full med olika saker! Ser fram mot det!!

Nu önskar jag dej en fin helg!!
Kramar

Kyrkan

Alltså, detta är bland det bästa jag vet... att få vara med att leda lovsång i vår kyrka Hillsong Örebro!!

(null)
(Bild tillhör Hillsong Sweden)

Att dessutom få göra det med en av mina bästa vänner gör det ännu roligare!!!
(null)
Elin (bilden tillhör Hillsong Sweden).

Vi hade en riktigt härlig gudstjänst (som alltid) i söndags. 
(null)
Rickard och delar av lovsångsteamet i bakgrunden. (Bilden tillhör Hillsong Sweden).

Är så glad att vi började bygga en kyrka för ca fyra år sedan och idag se att så många människor får förändrade liv (till det bättre) och människor som inte haft någon kyrka hittar hem i denna kyrka. Är också stolt över att få vara en del av Hillsong Sweden. 

Kram kram 

Två år

Idag är det två år sedan min fina fina morfar flyttade till himlen och Jesus. Det känns fortfarande konstigt att han inte finns och jag drömmer ofta om både honom och mormor. Jag saknar dem!!! 
(null)
Morfar och jag när mormor fyllde 90 år.

Annars idag har vi varit i kyrkan mest hela dagen. Tess fick leka med Ebba när vi andra tre var och riggade i kyrka . Vi håller till på en gymnasieskola som heter Karro (Karolinska skolan) här i Örebro. 

Nu har Tess och jag kommit hem och killarna är fortfarande kvar. Tess och jag äter kvällis och tittar på Maxat på barnkanalen. Kolla vilken skön stil hon har:
(null)
Älskade fialotta!!! 

Hopps du haft en fin helg!!
Kram i massor

Pyssel

Idag har jag varit hemma och vabbat Tess. Tänk vad lite jag vabbat henne i höst! Det är HELT fantastiskt!! Är så tacksam för att det inte varit flera veckors vab, sitta uppe hela nätter, hosta, svårt att andas osv. Älskade Tess! 

Men idag har jag vabbat då hon är tät i bröstet, har svårt att andas när hon rör sig och lite feber. Så idag har vi pysslar! Mysigt!

(null)

Nu är det Novent!! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Haha så härligt!!! 

De första saffransskorporna har också bakats idag. Smaskens!!! 

Kram kram 

10 år!!!!

Wow idag har jag bloggat i 10 år! Det är rätt stort faktiskt!!!
Nästan dagligen (förutom nu på slutet) i 10 år, har jag skrivit om mitt liv - det svåra och det braiga! 
Under dessa år har vi köpt en katt, som blev påkörd och dog, köpt två katter till varav en fortfarande lever, bott i Avesta, flyttat till Örebro, förlorat ett barn och fått ett barn, bytt jobb och bostad, fått nya härliga vänner, startat en kyrka som idag är en del av Hillsong Sweden. Vad mycket spännande vi är med om!!!
Jag älskar att gå tillbaka i bloggen och se vad vi gjort, titta på bilder osv. 
 
Den första bilden jag la ut i bloggen var denna:
Seth hemma hos min mamma och pappa i Kisa. 
 
Här kommer ett litet litet axplock av bilder genom åren :)
 
Seth med en katt 2009
 
Marcus med Seth, Hugo, Albin, Hanna och Alva en julafton hemma i Kisa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
This is me :)
 
Jag känner mig tacksam och ödmjuk inför att så många följer och har följt mig genom åren. Tack för det!!!
Stor kram och grattis till mig och bloggen!!!

Helgen.

I lördags hade vi en härlig dag. Jag bloggade aldrig i lördags så jag skriver om det idag istället. 
 
Tess och jag hade en mysig fikastund på Vasa och grabbarna gick och fikade och pratade på Espressohouse. De hade lite grejer att prata om och få vara ifred en stund så vi delade på oss. Det är ju så mysigt att få hänga med denna dam alltså. 
 
På kvällen var vi bjudna på kalas för vår vän Jerker. Så roligt!! Det var god mat, gott fika och härliga människor. 
Jerker som fyller 25 år och tar examen som civilingenjör. 
 
Hans vackra flickvän Jessica. :) VÅr fina vän sedan ca 3 år tillbaka. Så glad att hon finns i våra liv!
 
Me, makad och dan. 
 
Vår fina vän Erina. 
 
Tess hittade en kompis i en femårig kille på kalaset. De sprang runt i tre timmar non stop förutom när vi åt. Hon ville absolut inte sitta med oss utan med kompisen. Så då hamnade hon hos Jerkers släktingar och här sitter hon och pratar med Jerkers farfar :)
Goa tjej!! 
 
Hoppas du också hade en fin helg!! Kram
 

Fars dag 2018

Hej hej hallå!
 
Idag är det fars dag och den började vi med att fira den här fina pappan med ägg och räksmörgås och lite fina presenter. 
 
 
Alla var med förstås. 
 
 
Det är så mysigt att få fira tillsammans på sängen såhär på morgonen. 

Vi satte oss i bilen och for till Stockholm och Hillsong Norra för att gå på gudstjänst där. 
Där tog man ett kort på pappor och barn om man ville. Seth ville inte vara med på kort, men Tess ställde upp tillsammans med Stefan :) Här är en skärmdump från Instagram. Så fina mina älsklingar!!
 
Det är ju så galet lyxigt nu att mamma och pappa bor nära, så vi kunde åka dit och fira pappa på farsdag! Så roligt. Och Marcus var där med sin familj också. Här är Tess och Molly, som har pappas nya keps på sig. 
Söta kusiner. 
 
Min fina pappa. Han är den bästa pappan man kan tänka sig alltså!! Så tacksam för honom! 

En riktigt bra dag!!!
Kram

Novent

Är inte detta ett helt fantastiskt nytt ord?! 
Novent!!! 
En liten tjuvstart på advent såhär i mörka november. Att låta november bli lite roligare (för såna som mej iaf). 


(null)

Vi kanske ska börja pyssla lite här hemma - och baka förstås. 😊👍🏻

Kram kram 

Bedövad

Idag var en sånhär dag...
(null)
Haha😂😂
Imorse lagade jag ett hål i en tand - andra hålet ever. Jag är alltså inte så van att behöva laga tänder eller göra större ingrepp på tänderna. Men imorse var det dags och jag såg ut såhär ett par timmar på jobbet 😂😂
Så obehagligt att va bedövad i halva munnen alltså. 

Bra början på veckan haha!! 
Kram 

Frukost

Imorse åt vi frukost med familjen Rasberg. Så härlig att göra det. Man får passa på att ses när man kan liksom. Sista tiden har vi haft svårt att få till att ses och då får man helt enkelt äta frukost tillsammans 😊😊

Sen var det kyrka hela dagen. 
Vi teamar hel dagen och när jag checkade in Tess på Kids satt Elin där och tog emot. Hihi hon var så fint sminkad. Det var de allihop. De har tema på Kids så sminket passar temat helt enkelt. 
(null)

En bra dag helt enkelt!! 

Kram 

Höstfest nr 6

Idag hade vi vår årliga höstfest med Alex, Jonas och barnen. Så härlig tradition!!!! 

Härom dagen fick Tess en klänning av Cornelia som hon ville ha på sig. Den klänningen hade Cornelia på sig vår första höstfest 2013. Kolla här:

(null)
Lite suddig och mörk bild, men detta är från vår första höstfest. 

I år hade Tess den klänningen på sig som sagt.
(null)
Hon ville se "elak" ut, därav den bistra minen 😊.
Lite svart i håret skulle det va. 
(null)

Tess och jag gick all in på smink och så men killarna ville inte.
(null)

(null)     
Hemma hos Alex var det likadant. Tjejerna fixade till sig men killarna ville inte.
(null)

(null)

Skattjakt på G...
(null)

Efter en god lunch och att bara sitta och prata och ha det gott så dukade vi fram glass och lite fika. De obligatoriska grejerna...
(null)
Spökmaränger.

(null)
Grön bål.

(null)
Kattlådan... och som ni ser är Stefan jätte pepp på att äta från den 😂😂

Det är så bra att vi håller fast vid denna tradition även nu när vi inte bor grannar längre. Älskar familjen Nyström alltså!!!

Kram kram 



Halvdan Viking

Idag var jag och barnen med Lovisa och barnen på bio i Kumla. Mamma och pappa fixade gratisbiljetter åt oss. Vi tittade på Halvdan Viking, en fin familjefilm. 
(null)

(null)
På väg mot bion. 

(null)
Mysigt att titta tillsammans. 

I övrigt har vi varit hos sjukgymnast idag med Seth (han växer galet mycket och har värk pga det). Vi har varit på Lidl, Ica och Ikea och Stefan har köpt sig en cykel.
Nu har vi kraschat i soffan med tacos och snart blir det popcorn.  
Hoppas du får en fin helg!!!!
Kram 

RSS 2.0