Alingsås

Alingsås... här bodde Stefan och jag från det att vi gifte oss 2000 till sommaren 2003. Det suger faktiskt till i magen av saknad, nu när vi är här och hälsar på... Det var en härlig tid i vårt liv!

Två sekunder efter att vi kommit hit lekte barnen med varandra som om det inte var någon tid alls sedan vi träffades sist. De har lekt och lekt och lekt, så Seth har somnat av utmattning på kvällen =) Tyvärr har det regnat så vi har inte kunnat vara ute något direkt, men vi tog en tur till IKEA (Malin och Olof är IKEA fans ;o)) och barnen lekte i lekrummet och vi vuxna gick snabbt igenom och fyndade grejer.

Vi har skrattat så tårarna sprutar och magen kniper - vilket har varit så skönt och befriande. I tisdags urnsatte vi Silas och vi var rejält trötta och slitna när vi kom hit i onsdags, men här är vi som vi är och det har varit så skönt att kunna prata om allvarliga och ickeallvarliga saker tillsammans med goda vänner.

Igårkväll kom glassbilen förbi och här nedanför ser ni hur glada barn kan bli när man fått lägga i glassen i frysen och veta att de ska få smaka glassen nästa dag =)

Malin köpte sushi till kvällsmys och jag bestämde mig för att smaka en bit... Jag är inte övertygad, men det var inte äckligt heller (det var ingen fisk utan en vegetarisk variant).


Glada barn och sushi.

Idag drar vi vidare till Borås där Stefans bror bor. På väg dit tar vi turen förbi Bollebygd och Simon och Kalott (som Seth säger om Charlotte). De har köpt hus och vi är nyfikna på att se hur det ser ut. Sedan åker vi till Stefans bror dit farmor också kommer för att vara barnvakt imorgon, då vi ska på ett bröllop i Bankeryd och Christian och Emma-Karin ska på ett bröllop någon annanstans. På söndag åker vi hem!!! Oh, vad jag längtar. Vi har haft en underbar semester, men 25 dagar hemifrån är mycket. Det ska bli skönt att komma hem =)

Vi ses antagligen på måndag, för på väg hem på söndag stannar vi till i Örebro och träffar brorsan med familj för att få en bra paus i åkandet. Så vi kommer hem sent på söndag så jag kommer blogga på måndag.

Kramar

Skatten Silas

En kompis till mig var på urnsättning för en släkting i början av sommaren. Barnen var med och minstingen (tror jag att det var) frågade om det var en skatt i urnan. Tänk vad rätt han hade på ett sätt. Visst är det en skatt som ligger i urnan, en älskad person som har lämnat jorden.

Idag var det vår skatt Silas som begravdes.
Vi hade en jättefin urnsättning tillsammans med vår familj.
Det var en av de där jobbiga dagarna i livet som man måste gå igenom och det var skönt att ha familjen med. Vi har verkligen välsignats med en familj som står vid vår sida vad som än händer.
Våra fina vänner Åkessons var med också. Robert sjöng två sånger och Pernilla läste ett bibelord. Min bror, Marcus, spelade gitarr till sångerna. Vi fick en fantastiskt fin stund tillsammans.

Jag har tidigare berättat lite om hur minnesplatsen ser ut. Den är helt underbar, rent ut sagt. Här är lite bilder för er som vill se. Jag ska bara berätta lite om det först =) Det är som ett skogsparti, med blåbärsris, tallar och andra växter. De har gjort ett tårpilsträd i smide där man hänger upp ett löv, med namn och födelse och dödsdatum. Vid tårpilen är en stenmur, där man får lägga minnessaker, eller ställa blommor. Där är också porlande vatten och en bänk som man kan sitta på. Runt pilträdet är skogsmark med vanliga naturstenar med nummer på, så vi vet var han är, men namnet står inte på själva stenen. Det är en jättefin plats.




Såhär ser det ut.

Efter urnsättningen åkte vi till Nya Slottet Bjärka Säby och fikade. De gjorde iordning jättefint åt oss, så vi fick sitta i festvåningen inne i slottet. Fin miljö. Efter det gick vi ner till stranden och de flesta av barnen och några vuxna badade. Det var ett fint avslut på dagen.




Smultronstället

Nu har Kastöfamiljen kommit hit till Sörping. Vi träffades vid Smultronstället och åt glass. Här är lite bilder på glassen. De är rejäla och goda =)



Seths glass har klubbor och popcorn... Speciellt.


Knasfamiljen.

Nu har den heroiska farmodern åkt med de fyra kusinerna ut till sin sommarstuga för att låta oss fyra föräldrar få lite egentid. Imorgon åker vi också ut till stugan och äter lunch där.

Kom ihåg att du är värdefull!!!
Kramar

Söderköping

Nu är jag här igen. Nu blir det visst inte så mycket bloggande, men jag fösöker umgås mycket på kvällarna med min man och de vi är och hälsar på =) Normalt sett är jag ju ensam ofta på kvällarna och då hinner jag ju blogga hur mycket jag vill ;o)

Vi var ju på bio, Stefan och jag och vi såg "Knight and Day", med Cameron Diaz och Tom Cruise. Den var som väntat: rolig, fartfylld och lämnade inga bestående intryck, men man hade roligt när det varade.

När vi var på bio var Seth ute på äventyr med mormor och morfar. Bla gick de upp på ett berg som ligger i närheten, som heter "borgarberget". På tomten hemma hittade han en gammal lapp, som han låtsades var en skattkarta. Mamma och pappa var snabba att hänga på, så de tog med sig såpbubblor upp på berget, som de gömde utan att han märkte det och sedan fick han gå 10 steg framåt, fem steg åt höger osv... Gissa om han var glad när han berättade detta för oss =)

Här kommer lite bilder i vanlig ordning på vad vi gjorde mer i Kisa innan vi åkte vidare.


Seth fick klappa Taggen, mammas katt, som egentligen inte gillar barn... Det var lite fascinerande =)
Seth hjälpte till att hiva upp skräp på släpet och körde iväg med till tippen.
Han testade att gå på en - typ - mur, som jag alltid gick på när jag var barn och vi gick ner på samhället via kyrkogården =)
Vi var hos gammelmormor och gammelmorfar och han åt naturligtvis en sockerbulle, vilket har blivit en tradition.


Han fick även åka med gammelmorfars eloped. Lycka!

När vi åkte till Söderköping igår tog vi vägen via Linköping och våra gamla vänner Åsa och Mårten. Vi insåg att vi inte träffats på fyra år, men det kändes inte. Seth och deras yngsta var inte ens ett år när vi sågs sist och ändå lekte de efter ca 20 sekunder och sen såg vi knappt inte dem något mer ;o)

Åsa driver ett företag där hon fixar gamla möbler, syr saker och pysslar. Hon är möbeltapetserare till yrket, men hon kan så mycket mer. Hon sydde bl a min brudklänning för 10 år sedan. Jag har visat den tidigare i min blogg här. Nu blev jag helt förälskad i en väska som hon har sytt. Jag var bara tvungen att ha den =) Det är den sötaste väska jag någonsin har ägt!


Bilderna gör den inte rättvisa. Det som är så smart är att innuti är det så att man kan dra ihop och stänga som ni ser på bilden längst ner till höger. Hur bra som helst.

Det som är så bra med Åsa är att man säger vad man vill ha och hon gör det. T ex jag vill ha en stor väska med såhär många fickor, det vore bra om man kan ha den som ryggsäck också... Ja, då fixar hon det ;o) Eller, jag behöver en sjal till ett bröllop och jag vill att den ser ut såhär osv osv. Ni förstår grejen.
Hon finns på bloggen:
manomade

Gå gärna in och titta och hör av er till henne om ni vill att hon syr något eller fixar en möbel eller så. Dessutom är hon ruggit trevlig =)

Nä, nu får det räcka med reklam ;o)
Vi är i Söderköping nu hos svärmor. Det är riktigt skönt. Jag har läst en och en halv bok på bara någon dag. Det är så skönt att få sitta och läsa! Det regnar och det är ju bra men inte så skoj. Vi ville gå ute och strosa på stan och titta på båtar vid kanalen osv, men det blev det inget med idag. Imorgon kommer Stefans bror med familj hit också och då ska vi till fantastiska Smultronstället. Om ni inte har varit där kan jag varmt rekommendera det! Världens härligaste glasställe. Ni ska få bilder på våra glassar när vi varit där!

Nu pockar make och svärmor på uppmärksamhet, för vi ska nog kolla någon film eller så.

Ja, nu blir det mest bilder från vår semester, men det är så roligt för mig själv att kunna gå tillbaka vad jag har gjort, för det kommer man inte alltid ihåg =) Jag har många tankar och så som vill komma ut också, så snart kommer det nog ett funderarinlägg =)

Ta hand om dig!
Kramar

Kisa

Nu är vi alltså i Kisa hos mamma och pappa.
Oj, vad trötta vi är hela tiden. Det är nog nu vi slappnar av ordentligt, skulle jag tro.

 Som ni nog vet har vi en varm sommar i år =) Vi har ju packning med oss för tre veckor, eftersom vi är borta så mycket. Men vi har med oss kläder för regn, sol och mittemellan. Vi har inte ens använt hälften av packningen, eftersom det bara varit varmt och härligt än så länge. För vår del kan det gärna få fortsätta vara varmt och skönt =) Men det är klart, regnet behövs ju det också...

Igår var syster med barn här. Om du vill se bilder från detta så kan du kolla mammas blogg =) Vi var och badade i Pinnarp och barnen lekte förstås ute hela dagen. Inget bråk utan bara lek och skratt - och lite gråt, men pga getingstick och ramlande av kärror... En jättehärlig dag helt enkelt!

Idag har vi varit hos gammelmormor och gammelmorfar. Tyvärr fick jag inte med mig kameran dit, men vi satt under ett äppelträd och fikade och hade det härligt.

Efter lunch åkte vi ut till Pinnarp igen och badade:

(Mamma har tagit bilderna)
Seth har blivit riktigt duktig på att ta sig fram i vattnet och han hoppar gärna från bryggan.

Morfar håller på att måla huset och byter panel här och var där det behövs. Han har fått sig en riktig hjälpreda och hjälpredan får vara med, till hjälpredans stora glädje =)

Imorse dracks det kaffe på farstutrappen (längst ner till höger).

Jag ringde min barndomsvän, som också har förlorat ett barn och som var här och pratade med oss någon dag före Silas förlossning. Vi tänkte försöka träffas nu när vi är här, men vi fick inte ihop det - tyvärr! Det var ändå skönt att prata med henne en stund. Hon vet ju vad vi går igenom. På tisdag ska vi ha urnsättning för Silas och det kommer naturligtvis bli jobbigt. Vi pratade lite om det och konstaterade båda två att vi, av någon märklig anledning, behöver "försvara" vår sorg inför vissa människor... Vi kände ju inte barnet, han dog innan han skulle ha fötts, är det inte dags att sluta sörja nu osv. Verkligen inte inför alla, för de allra flesta visar omsorg och medkänsla, men som sagt, det finns några som inte förstår och dessa har vi båda stött på. Vad viktigt det är att fokusera på de som visar empati och TACK alla ni som gör det. Jag är fortfarande helt förstummad och överväldigad över alla människor som brytt sig om oss i det svåra vi gått och går igenom. Återigen: TACK!!   

Sorgen blir väl lite mer påtaglig nu och här, eftersom sist vi var här så föddes Silas... och snart är urnsättningen för honom. Det är ändå skönt att vara här. Det är så skönt och avslappnande och vi blir så bortskämda så det är helt fantastiskt. =)

Imorgon ska Stefan och jag åka till Linköping och äta och gå på bio. Seth ville nämligen vara ensam med mormor och morfar =) så det är bäst att vi åker bort en stund. Skrutten.

KRAM


Fler bilder från Karlskrona

Här kommer ännu fler bilder från våra dagar i Karlskrona.
Vi har verkligen haft det toppen. Vi har skrattat så att tårarna har sprutat och vi har slappat (Stefan och jag alltså). Jag har varit så avslappnad att jag tagit en middagslur i deras soffa mitt på dagen två dagar i rad. Och jag har inte lätt att sova mitt på dagen, så jag har verkligen haft semester =). 

Nu kommer bilder från när vi åt glass - världens största typ - var och tittade på båtar, kollade kanoner, åkte i rutschkana genom en gubbes öra!!! och bara knasar oss.  


Alla bilder tagna av Göran Olsson


Bilder tagna av mig.

Man fick gå ombord på ett par äldre militärbåtar som låg vid marinmuseet och Stefan och Seth var lika fascinerade. Det var så roligt att se dem, för de är så lika =) Vi blev kvar en bra stund och jag satt på bryggan och väntade i solen. Skönt!

Tack familjen Olsson för fantastiska dagar!!!

Nu är vi hemma hos mamma och pappa! Underbart!! Nu väntar kaffe och en chokladbit!
Kramar


Karlskrona

Ja, nu är vi här i Karlskrona och har det skönt! Det är så skönt att bli ompysslad hos vänner =) Vi har badat, tittat på båtar, spelat spel, skrattat, ätit glass, pratat och varit ute och gått.


Första dagen var fint väder och vi badade i havet. Lovely!!


Rosenbom, längst upp till vänster, minns jag från när jag var liten och vi var här och jag la i en peng i huvet på honom =) Seth fick också lägga i en peng.


Det finns lite roliga statyer lite här och var här i Karlskrona. Den längst upp är på en ganska ful fisk och på den högra bilden härmar Seth denna fisk =)


Familjen Olsson (minus Alexander) och Stefan när vi spelar spel.

Vi har det riktigt skönt. Tyvärr har vi inte sovit så mycket inatt för Seth har haft ont i magen, så han och jag är hemma nu och tittar på Ronja Rövardotter och de andra är i kyrkan. Igår regnade det stundvis under dagen, men det var mest skönt, för det var riktigt klibbigt i luften. Senare idag ska vi gå och titta på ubåtar, till Seths glädje.  

Vi är så tacksamma för våra vänner! Vilken välsignelse de är!

Halmstad

Vad skönt vi har det!!! Vi är i vårt hotelrum i Halmstad nu. Seth sover, Stefan läser och jag bloggar lite. Blir ett kort inlägg med en del bilder idag =). Jag kommer försöka blogga så mycket jag kan nu under semestern, men eftersom vi är på resande fot är det inte så lätt att kunna göra det varje dag.


Det har ju varit rätt så varmt sista tiden. I tisdags var Seth och farmor ute och hade vattenkrig, för att svalka ner sig i hettan =) De hade riktigt roligt båda två.


Igår var vi på Gullbranna och åt middag och var på en sportgala, där Stefan fick Paul Kobylarz stipendiet.
Vi blev bjudna på en natt på hotel och vi stannade en dag och natt extra för att få njuta lite av Halmstad. På bilden längst ner sover Seth gott i sin säng. =)


Idag träffade vi våra fina vänner Robert, Pernilla och barnen från Örebro, som är och semestrar här också. Vi gick en sväng på stan på förmiddagen då det regnade och sen när solen tittade fram igen spelade vi minigolf och sen badade vi i havet. Underbart!!

Imorgon åker vi till Karlskrona och träffar Göran, Stina, Angelique och Alexander. Ska bli härligt! Vi stannar där över helgen och sen styr vi kosan hem till  mamma och pappa i Kisa.

Jag hoppas från mitt hjärta att du också har en skön sommar!!!!


Tillbaka igen

Hej mina vänner.

Nu är vi tillbaka från en fantastisk resa i Rom. Vi har gått ca 5 mil under fyra dagar och vi har sett så mycket! Vilken fantastisk stad!!! Trafiken är kaotisk och jag är glad att jag inte behövde köra bil där =) Vart man än tittar så ser man historiska byggnader och statyer. Vi har gått in för att se och få veta så mycket som möjligt.  Som tur är så är Stefan och jag lika när vi reser. Vi vill uppleva och få veta saker om platsen vi är på och inte ligga och sola eller så. Vi har haft jättevarmt, men det har det ju varit här hemma också.

Okej, här kommer en hel bildkavalkad för att försöka visa lite av det vi upplevt!

Vi gick förbi Colosseum varje dag när vi gick från hotellet till "stan" och den var pampig kan jag tala om!!! Wow!

Vi gick en guidad tur i Colosseum och det var jättespännande att höra om historien kring denna byggnad och gladiatorerna och kejsarna som varit där.


Vi var naturligtvis vid den berömda fontänen och slängde i en peng där =) Vi gjorde dock inte som Anita Ekberg och badade i den... Det är ju förbjudet.


Vatikanen var helt fantastiskt! Vi njöt! Vi fick en ca tre timmar lång guidad tur i museerna och sixtinska kapellet. Det är verkligen roligt att få lära sig på ett humoristiskt och levande sätt, som vi fick göra.


Vi stannade till i den äldsta bevarade kyrkan St Maria in Trastavere. När vi satt därinne kom det plötsligt in finklädda människor och till slut började ett bröllop och där satt vi ett gäng turister och tittade på. Det var spännande. Vi satt inte kvar hela vigseln, utan vi tände varsit ljus för Silas och gick efter en stund.


Flygresan till Rom var molnfri och vacker. Här är alperna... De andra bilderna talar för sig själva tror jag.

Som sagt, trafiken var kaos och parkeringarna var desamma.

Spanska trappan var naturligtvis med på vår tur =) Vi fick även en guidad tur i Forum Romana, där vi fick veta mer om hur Rom grundades och hur det växt till den stad det är idag. Bl a fick vi veta att 1939 ville de bygga en tunnelbana och det tog över 30 år innan det blev verklighet, eftersom man hittar arkeologiska fynd överallt. Det finns hur mycket historia som helst i denna stad.


Till slut en bildkavalkad av en del av det vi sett och upplevt.


Det är svårt att beskriva hur vi haft det och vad vi upplevt, men nu har du fått se en del av det =) (Det är inte säkert att allt är rättstavat. Ber om ursäkt för det.)

Det kanske kommer mer från denna resa senare =)

Hoppas att du har en skön sommar so far.

Nu är vi i Söderköping och har tvättat för att sedan fara vidare till Gullbranna imorgon, då Stefan ska få ta emot ett stipendium där =)

Nu drar vi till ROM!!!

Weather in Rome
Sponsored by: Dish Network Deals


Eller, inte dag, men på torsdag. Imorgon kommer Stefan och Seth och hämtar mig på jobbet och så åker vi till farmor i Söderköping. Sen åker vi tidigt tidigt på torsdag morgon till Arlanda, för att därifrån flyga till Rom =)
Jag kommer inte blogga något när vi är där, men jag återkommer med bilder och berättelser om hur det varit, förhoppningsvis på tisdag!

Frida och Mirre kommer bo här i de tre veckorna vi är borta och ta hand om huset och katterna. Det känns jätteskönt. Man vill ju inte att huset står tomt i tre veckor.

Nu önskar jag dig sköna dagar, tills vi ses igen nästa vecka!

Kramar till dig!

PS. Seth somnade efter 22 igår och sov till 8 ute i tältet, så det gick ju jättebra och han var sååå glad =).

Sponsored by: Dish Network Deals

Klocka och tält

Idag har dagen bestått av jobb för min del och sedan försöka få ihop packningen inför att vara på resandes fot i tre veckor. Stefan har fortsatt bygga på sargen på garaget. Seth har naturligtvis hjälpt till =)

Jag fick hem en jättecool klocka idag!! Lovisa hade en liknande i midsomras och jag blev så sugen på att skicka efter en jag med =) Den är fantastisk, tycker jag.



Seth hjälper till när Stefan sågar bräder till sargen =) (Han har klätt på sig själv idag, Jag tyckte nog det var lite varmt med långbyxor... men han ville ha dem, så då fick han det.



Ikväll satte vi upp vårat tält för Stefan och Seth ska tälta i natt. Jag har precis varit ute och nattat dem =) Seth har varit vaken länge idag, för att han ska kunna somna när de väl är i tältet. Han är hur uppspelt som helst, förstås =) Får se om de blir ute hela natten, eller om de kommer in någon gång under natten.


Tältuppsättning.


God natt =)


.

Mamma, ditt hår har vissnat...

Ja, detta fick jag höra från min underbara son idag, när han höll på att känna på mitt hår. Vad ska man säga? Är det dags att gå till frisören kanske ;o)? Det är läääänge sen jag var där, så det är nog så. Från barn får man höra sanningen =) Han är så rolig!

Efter kyrkan idag gick Seth på kalas hos en kille som är i samma dagmammagrupp och även typ granne till oss. Han gick hem själv, för första gången. Det var inte långt, men jag är ändå en stolt mamma, som var tvungen att ta kort när han kom traskandes hem alldeles själv =)
På kalaset hade de vattenkrig med varandra och när Seth kom hem fortsatte det =) De fick varsin liten vattenflaska med sina namn på och det var väldigt roligt att spruta på den ömma modern, när han kom hem =)


Vinkar till grannpojken. Det stora gula han har i handen är en vattenpump. Vi var runt och letade vattenpistoler i fyra affärer och de var slut överallt. Till slut hittade vi den där gula pumpen - det fanns en kvar - på en av stans mackar och det var ju tur det, eftersom de skulle ha med sig något att spruta vatten med till kalaset. Jag hörde dem lång väg, kan jag tala om och de hade roligt =)

Vi tog oss en myskväll ikväll, då vi alla tre satt och tittade på en film och sedan grillade vi (Stefan och Seth) korv i vår kammin. Jag har bäddat till oss nere i källaren nu, eftersom det är svalt och skönt här. Uppe är det VARMT! 



Nu har Seth och Stefan semester, så imorgon får jag gå upp själv och åka till jobbet... Det kommer vara segt det.

Hoppas du haft en skön dag!!!

Kramar från mig!!


Härlig dag med bränd axel

Ha ha, klockan är efter 21 och det är 26 grader varmt! Vilken underbar sommardag!!!

Den började med att Seth och jag åkte till Horndal för att sälja lite grejer på loppis tillsammans med fina Lina =) (Det är så mysigt att umgås en hel dag utan barnen så man får lugn och ro att prata och bara umgås - förutom när det kommer folk och vill handla då ;o) Tack Lina!!) Lennart var en ängel och tog med sig Seth hem, så han fick bada i poolen och vara där istället för vid macken i Horndal. (Tack Lennart!!!) Vid 13 hade Simon kalas, som Seth skulle vara med på. Lennart och 12 barn tror jag det var... Bra jobbat Lennart! Lina och jag stannade med hennes svärmor med man och sålde lite grejer och åkte till en annan loppis i närheten och fyndade lite =)

Det var varmt, men det fläktade hela tiden, så det blev aldrig olidligt. Jag satt ute mycket och hade det skönt och märkte inte att jag brände mig. Så typiskt mig. Jag är så duktig på att smörja in Seth med solskyddsfaktor men inte mig själv. Jag brukar sällan sitta i solen mycket och bränner mig därför inte så ofta, men idag var det så skönt (tack vare vinden) så jag glömde mig. Bild på hur jag ser ut lite längre ner...

Stefan åkte och hjälpte till på Ottokuppen - en speedway grej - som pågick hela dagen. Han var hemma några minuter före mig och Seth som kom hem runt 15:30. Vi packade om väskorna och åkte iväg till en liten badstrand i Karlbo och dit kom också Curtis, Therese, Jacob, William, Magnus och Arvid. Det blev en skön stund i svalkande vind, med härliga människor.


Längst upp till vänster: Curtis, William, Jacob och Therese.
Längst upp till höger: Arvid och Magnus.
Längst ner till vänster: Seth hoppar till Curtis =)
Mitten höger: Stefan och jag. 
Längst ner till höger: Jacob somnade skönt i mammas famn, efter att ha sovit lite för lite två nätter =)


Seth surfar runt och har det allmänt skönt.
Seth håller i en liten liten groda. Det vimlade av dem en liten bit bort.
Min stackars axel. 

Sådär vit som randen är, är jag överallt utom på fötter, underben, armar, axlar och ansikte. När jag såg mig i spegeln visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, för det såg så oootroligt knasigt ut. Jag valde att skratta, det känns bättre ;o) Men jag vet inte om jag vågar visa mig i baddräkt för låren är så extremt vita. Är det detta som kallas i-landsproblem, hi hi.

Imorgon väntar en dag, som verkar bli lika fin som denna. Får se hur vi spenderar den. Seth ska på kalas igen, så vi kan inte åka iväg någonstans, men vi kan ju ha det gott hemma =)

Hoppas ni får sova gott!
Vi tänkte inte på att lägga oss nere i källaren innan vi la Seth, så nu sover vi uppe, men imorgon får det nog bli källaren, för det är varmt här uppe. Just nu står en bordsfläkt på vid fotändan på sängen och surrar och ger svalare luft... Skönt!


Fredagsmys... igen...

Ja, fredagsmys blir det varje fredag, men på olika platser och i olika former.
Här är denna veckas fredagsmys.


Hemma i vår trädgård under päronträdet =)

Oh, vad jag älskar värmen!!!

Imorgon blir det loppis i Horndal igen, kalas för Seth och Speedway för Stefan. =) Kanske vi hinner ta ett dopp i någon sjö på eftermiddagen/kvällen. Stefan och Seth har semester nu, så vi behöver ju inte lägga oss (Seth)så tidigt nu =) Jag jobbar tre dagar till, sen blir det ROM!!!

Kram mina vänner!

...

Ikväll känns det lite tungt...
Anledningen/anledningarna:

- Jag orkar inte riktigt jobba 75%, jag blir oerhört trött och okoncentrerad.

- Jag har fått veta att en kompis farfar inte vaknat dagen efter en stor operation. Jag vet inte vad som orsakat detta, men jag ber för familjen och för farfarn, att han ska vakna och må bra!

- En barndomskompis fick igår veta på ultraljudet att deras bebis inte lever längre. Bebisen var 18 veckor (precis som Silas). Hon kommer gå igenom en förlossning på måndag. Tänk gärna på henne då! Jag kommer be för henne och hennes familj! Det som ändå känns bra är att vi pratade en stund ikväll via datorn och det känns bra att kunna vara med och svara på några av de frågor som kommer upp kring det praktiska t ex kring förlossningen. Det är skönt om det vi varit med om kan vara till hjälp för någon annan. Någon mening med att förlora ett barn, finns inte, men det kan alltid komma något meningsfullt ur det som hände. Usch och fy för att människor måste gå igenom sådant här...

Det positiva under dagen har varit:

- Roliga jobbarkompisar.

- Solig eftermiddag.

- Goda vänner.

- God fruktsallad.

- Bra bok.

- Seth.

- Stefan.

- Att jag har min tro och trygghet i Gud.  


RSS 2.0