FaceTime och vänskap

Det här är mysigt när man är ifrån varandra länge! Vad bra det är att FaceTime finns!!!

Imorrn kommer han hem för att ha semester i sex hela veckor! Hurra!!! Vad skönt!! Vad vi längtar! Det har varit skönt att farmor varit här och tagit hand om allt! Imorrn åker hon hem igen för denna gång. Seth är feberfri idag, men hostar och har ont i halsen - men så skönt att han mår bättre!! Med mig är det same same.

Matilda frågade om hon fick hämta Tess idag och det fick hon förstås. Så mysigt! Fick denna bild skickad till mig 😊:

Hihi söta tjejer!! Så tacksam för dessa härliga vänner!

Hoppas du har en skön kväll min vän!!

Kram kram


Flingor

Hej hej. 
 
Igår pratade jag med min läkare igen, då jag inte alls mår bra och då det känns som att infektionerna bara går runt här hemma. Jag tänkte mig att bli sjukskriven 50% (efter lite påtryckningar från nära och kära som ser och hör hur jag mår) och tog upp detta med läkaren. Hon ville sjukskriva mig på 100%, vilket jag protesterade mot först, men hon sa - ganska skarpt - till mig att det är viktigt att jag blir frisk också. Självklart är det jag själv som bestämmer, men jag lyssnade på henne och är alltså hemma på heltid nu ett par veckor. Om familjen fortfarande är dålig efter helgen ska vi höra av oss igen. 
 
Nu till något helt annat. Jag fick ett sms från vår vän Kristoffer, som frågade om han fick komma förbi sjukstugan med en present till barnen från USA. Och det fick han förstås :). 
Han hade sett dessa flingpaket i en affär i USA och tänkt på barnen och köpte med sig hem. Så snällt och omtänksamt!
 
Barnens favoriter!
 
Seth är inte frisk, som man ser tydligt här. Hade runt 39 grader hela dagen igår. Idag är han lite piggare, men har över 38 med medicin i kroppen. Farmor kom hit igår för att hjälpa till i sjukstugan. Helt fantastiskt!!! Vilken svärmor!
Tillbaka till flingorna. De testades förstås till kvällsmaten.
Mums, mycket socker och då är det förstås gott ;).
 
Såhär ser Tess flingor ut. De som är färgade är marsmallows formade till snöflingor.
 
 
Seth är inte för pigg, som sagt...
 
Såhär ser hans flingor ut. Haha, clonmask, lasersvärd, de olika rymdskeppen osv. Coolt.
 
 De var för söta för min smak, men det spelar ju ingen roll. Det är inte jag som ska äta dem :). Barnen får ha dem som helgflingor. 
 
Ikväll har vi dop i min kyrka. Jag vill verkligen verkligen vara med där, så nu passar jag på att vila och ta det lugnt och proppar mig med mediciner. Skönt att farmor är här så jag kan vila så mycket jag vill idag!
 
Hoppas du har det bra min vän!! Stor kram

What to say..?

Hm... Jag har grunnat på vad jag ska skriva ikväll...
Det känns så trist att bara skriva om sjukdomar, men detta är ju min dagbok och just nu är det helt galet här!

Jag åkte till jobbet, eftersom jag var feberfri, men jag hade jobbigt med andningen (och har en rejäl förkylning) så jag fick en tid på VC och åkte dit i em. Jag fick mer medicin i form av cortison och lite annat för immunförsvaret.
I em har Seth fått feber, huvudvärk och ont i halsen. Stefan är iväg på jobb i en annan stad och han är sämre igen- två dagar efter avslutad penicillinkur.
Jag tror att vi måste bli undersökta hela bunten, för det känns som om infektionerna bara går runt och runt.
Trött på detta!

Seth har inte orkat göra mycket i em utan mest suttit i soffan. Tess har däremot hållit igång och lekt. Bl.a. lekte hon att hon badade i en pool på Gustavsvik 😊💦

Poolbadarn 😃😅 haha.

Ha nu en härlig kväll!!!

Kram


Detta med att kunna andas

Hej hej.
Man har gjort om bloggappen till telefonen, så det är inte som det brukar 😉. Därför har jag inte riktig koll än... Därav att det inte blev någon text under bilderna igår. Jag skrev text, men på fel ställe - uppenbarligen, eftersom den inte syns 😉.

Men man lär sig ju hela tiden så idag blir det nog bättre.

Igår kände jag mig riktigt hängig och jag fick svårare och svårare att andas ju längre kvällen gick. Jag ringde 1177 för jag tänkte att de kunde boka in mig på jouren idag. Hon hörde direkt att jag lät dålig och ville att jag skulle åka till akuten. Jag var inte så sugen på det, eftersom det blir så lång väntetid och kl var redan 21:30... Men jag blev bara sämre och sämre... Så jag åkte in. Där blev jag prioriterad "orange". Vad jag förstår är det rätt hög prio så jag fick träffa läkare rätt fort och så fick jag andas medicin. Sen tog det tid...

Man är så snygg sådär när man är trött, sjuk och inte kan andas... Det är ju otroligt trevlig personal på akuten. De hade fullt upp och det var massor med folk där och ändå är de glada och trevliga! Helt fantastiskt. De bad även hela tiden om ursäkt för att jag fick vänta, men jag är ju så beredd på att jag får vänta så jag har alltid med mig bok och tålamod 😊.

Kl 03 fick jag åka hem. Det verkar som jag fick ett astmaanfall - jag som inte har astma... Iof väntar jag på astmautredning. Vi får se vad den säger...

Väldigt fin gryning när jag åkte hem! Och varmt var det också... 19 grader 👍🏻.

Idag är jag inte piggare tyvärr. Vaknade med feber och en förfärlig hosta och rossel i bröstet. Hoppas det släpper av!!! Jag är inte sugen på att va hemma från jobbet mer eller att inte orka med barnen som jag vill...

Midsommarafton var Tess på akuten för att hon inte kunde andas och på midsommardagen var jag där för att jag inte kunde andas... Glad midsommar liksom!
Tur att det varit en bra midsommar ändå. Jag förstår bara inte varför vi inte får va friska!!! Vad är det som är fel??

Nåja, jag är oerhört tacksam för denna helg och för min Stefan!! Vad vore jag utan honom!!??
Idag träffade jag också min vän Linda en snabbis då vi köpte en sulky av dem! Hon hade med sig en uppmuntrandpresent i form av en chokladask! Mmmm gillas och uppskattas sååååå mycket! Vilka fina människor det finns i mitt liv!!

Hoppas du haft en fin midsommar och att du inte är sjuk!!
Kram kram


Midsommardagen

Idag åkte Seth och Stefan iväg till Torp för att träffa lite vänner som är där. Eftersom Tess var så sjuk igår och jag är sämre idag med hosta och huvudvärk så stannade vi hemma.
Men vi tog oss en tur ut till lekparken iaf.
Sååååå härligt väder!
Först satt vi dock på balkongen och drack kaffe, som hon gjort i kaffemaskinen 😊.

Hon ville vara målad till en liten mus - med muskrafter 🐭 Hihi, vilka idéer. Krafterna fick jag måla på armarna i form av blomma och hjärta🌸 ❤️. Fantasin är det inget fel på!

Trött, men piggare idag! Så skönt!
Sen gick vi ut och lekte i lekparken!

Sen har vi faktiskt hängt inne mest eftersom vi inte orkat annat. Hoppas min förkylning släpper snart för den är inte rolig den heller...

Seth och Stefan var med på Emmy och Ellas nya skivrelease som var på Torp. De går ju i samma skola och känner igen varandra, så det är roligt! En riktigt bra skiva!

Nu kollar killarna på Speedway, Tess ska sova och jag ligger i sängen och vilar.

Hoppas du har en fin helg!!!! Kram


Midsommar 2016

Glad midsommar alla fina vänner!!!
Hoppas du haft en fin midsommar! I år var iaf vädret bra! Just nu åskar det här i Örebro, men dagen har varit varm och härlig. Steff och jag sitter på balkongen och njuter av värme, regn och åska! 
Jag och Tess spenderade dock en stor del av dagen på akuten... Astma och feber är skit! Vi har ju lyckats häva astman med nya maskinen, men idag hick det inte...
Så då blev det akuten. 
Hon är bra tapper denna tjej!!




Vi hade planer att åka till våra vänner Elin och Tobbe idag på midsommarafton. Stefan och Seth åkte dit och jag och Tess till akuten. När vi var klara där åkte vi faktiskt ut till Elin och Tobbe. Tess fick Ipren och piggade på sig lite. Jag år glad att vi åkte dit! Vi hade inte åkt iväg på något allmänt firande utan detta var ju i ett hem där hon kunde vila om det behövdes.
Fina barnen!

Att få fira midsommar med dessa!! Elin, Tobbe, Jonte och Katarina!! 

God gräddjordgubbsmarängtårta! 

Barnen lekte i trädgården när vi vuxna pratade. Så mysigt!

Åskmolnen började komma precis når vi skulle åka hem. 

Det blev inte en midsommar som vi tänkt oss, men den fick ett riktigt bra avslut! Nu hoppas jag bara Tess får sova och inte ha massa astma 🙏🏻

Så nu önskar jag glad midsommar från denna familj! 

Kram 

Spretigt

Hej hej.
Idag på Facebook kom ett minne upp... En bild på mig för exakt fyra år sedan. Jag känner knappt igen mig själv.
Den vänstra bilden är för exakt fyra år sedan och den högra är för några dagar sedan.
Kan knappt se att det är samma person...

Ikväll hängde Alex och jag på balkongen, tillsammans med Tess.

Alltså de där två... De har något speciellt ihop. 

Ja, just det... Det blir spretigt detta inlägg, men imorse när jag och barnen var på väg till fritids och förskola såg vi dessa:


Vi parkerar alltid på mitt jobb och sen går vi till barnens skola, som bara ligger 100 meter från mitt jobb. Precis utanför mitt jobb kom dehär ut från busken som är på bilden och sedan traskade de iväg. Hoppas alla klarade sig fram till ån. Det var nog 10 ungar. Det var inte helt lätt att räkna dem, men typ 10 var de.
Så fina!!

Nu önskar jag dej en bra kväll!!!
Stor kram 

Monster

När vi var i Kisa förra veckan ville Tess Tess helt plötsligt inte gå själv nerför trappan... Jag och Tess var på övervåningen och de andra på nedervåningen, när hon ville gå ner.

"Det är monster i trappan", sa hon.
"Nej, det finns inga monster", sa jag. 
"Jo, det är monster där", sa hon. 
När jag undersökte saken närmare och frågade mer vad hon menade visade det sig att hon tyckte dessa tre barn, var monster:
Från vänster: min syster Åsa, min bror Marcus och så jag själv... 😂 Dessa bilder hänger i trappan... Haha. Jag berättade att det är jag och mina syskon som är på bilderna och då gick det bra att gå förbi dem. 😂😂

Kram från monstret Mia 

Avesta och dop

Idag åkte jag och barnen till Avesta. Stefan fick istället åka till jouren och träffa läkare. Han har bihåleinflammation ,ögonfluss och hosta. Han mår allmänt dåligt alltså och är likblek och trött. Vi är friska familjen 😉- not. 

Men jag och barnen kom iaf iväg till Avesta där Seths bästa kompis Lucas döptes. Så härligt att få va på gudstjänst där, träffa goa människor och få va med på dop!!

Staffan och Malle hade sommarkul med barnen.

Så härliga! Efter samlingen gick vi ut till en lekpark i närheten. 
Seth såg jag inte mycket av. Han och grabbarna (Lucas och Oliwer) hade riktigt roligt tillsammans.

Efter mötet åkte vi hem till Tackerudhs på mat och fika! 

Tess och Salma har också riktigt roligt ihop. Ingen av dem var född när vi bodde i Avesta, men ändå är de som riktigt gamla vänner när vi ses 😊.


De galna killarna badade. Det var inte varmt vatten let me tell you.

Sötnosar!!

Jonas 

Fler av dem som var där.

Avesta och människorna där kommer alltid ha en särskild plats i mitt hjärta! Jag ser tillbaka på de åren med glädje och jag är så tacksam för de vänner som finns kvar och som för alltid kommer finnas kvar i mitt liv! 

Hoppas du också haft en fin helg!
Kram 


Fest och hemma igen

Idag åkte vi till ett ställe utanför Motala, för att fira att min syster och hennes kompis är klara med uppsats och en vidareutbildning... 
Ready to party!

De hade gjort iordning på en loge, såååå mysigt!
De bjöd på lite smörgåstårta...

Tess och kusinen Hanna.

Smaskens!

Lite fler kusiner...

Visst ser det härligt ut!!??

Tess och Molly turades om att gunga på en gunga som fanns där.

När vi åkte hem ville Tess hålla mig i handen, men det gick ju inte eftersom jag körde, så Seth ställde upp...
Som sagt. Så fin kille!!

Stefan har tyvärr blivit sjuk... Han skulle åkt med Marcus till festen och så med oss hem, men han är sängliggandes 😕.
Så trist! Hopps det inte är Twar och att det inte blir så långdraget.

Nu är vi hemma igen iaf. Vilka härliga dagar vi haft!! Är så tacksam! 
Hoppas du har en fin helg!
Kram 

Härlig dag

Idag har vi haft det härligt!
Vi gick ner till "Hjärtat" (från hjärta till hjärta). Mamma jobbade där idag och jag och barnen gick dit för att se om vi hittade något vi gillade. 

Seth hittade rullskridskor för hela 20kr!

Tess hittade lite leksaksdjur och en bok. 


Efter lunchen åkte vi och badade och fikade. Eller barnen badade... Hehe. Så härlig eftermiddag!!


Det var inte helt lätt för dem att komma i, för det var rätt kallt, men när de väl var i så fick jag knappt upp dem...


Alltså den här killen... Vilken fin bror han är.
Det var roligt att Tess ville bada för förra året vågade hon bara bada fötterna.

På väg hem från badet var jag tvungen att stanna för att ta kort på barnen och denna klenod.
Haha.


Så härlig dag som avslutades med fredagsmys och filmen Tingeling och önskedjuret. 
Jag är så glad för allt härligt jag har i livet och som jag får uppleva. Jag önskar bara nu att jag får bli pigg också. Denna trötthet som ligger som ett vått täcke över mig hela tiden är så påfrestande. Jag önskar också att Tess får bli fri från sin astma. Hon har haft ett rejält astmaanfall en av nätterna här. Tack och lov har jag med mig andningsmaskinen så vi kunde häva det och hon sov resten av natten sen. 

Jag är så tacksam för mina fina föräldrar! Världens bästa helt enkelt!!!❤️

Nu ska jag lyssna på min bok jag lyssnar på just nu. Så skönt!! 

Kram 

Bilder från dagen

Tess och mamma bakade en tårta idag. 


Det godaste är ju att då slicka i sig smeten efteråt!

Det är inte dåligt att ha en pappa som erbjuder sig att tvätta bilen 😊. Vår bil står under ett träd hemma i Örebro och den blir alltid galet kladdig av något som droppar ner från trädet, men det har pappa tvättat bort idag. Så snällt!!

De här två... Så fina!

Det är roligt när de har roligt och skrattar ihop! Det är ju inte så hela tiden, men en hel del faktiskt.

Jag försökte ta litenfina syskonkort bland fina blommor idag. Såhär ser verkligheten ut när såna kort ska tas:








Haha.

Jag gick ner på Kisa en stund i eftermiddags för att hämta ut medicin till Tess. När jag kom hem såg det ut såhär i köket:
Tess hade byggt ett tåg/en båt/en buss? Vet inte vilket... Mormor körde ocv morfar ocv Tess var passagerare. 😊 haha
Seth orkade inte va med, sa han, men han satt iaf i köket också. Goa föräldrar jag har!!! 

En skön dag avslutas nu med att jag lyssnar till regnet som smattrar mot fönstret! Så mysigt! 
Kram 


Lediga

Hej hej.
Idag åkte jag och barnen till mina föräldrar. Vi är lediga resten av veckan - vilket varit planerat sedan innan jag blev sjuk. Det är riktigt skönt att va här. 
Solen har skinit mest hela dagen och det har varit varmt ute.

Seth har ritat en ritning till en hylla och han och morfar har gett sig på detta projekt.
Resultatet visas när det är färdigt!

Tess har bl.a. lekt i sandlådan,
Gått på promenad,
Åkt i morfars vagn tillsammans med Seth,

Lekt med lego med Seth,
Och mycket annat. 


Det finns så många vackra blommor i trädgården.


Love it!

Och så är det ju inte illa att få äta en skumtomte såhär mitt i sommaren 😊😊


Sov så gott!
Kram 

Ljuvligt

Oh att få sitta på balkongen och njuta av solen, värmen och kaffet en kväll som denna. Jag njuter!
Tess sover, killarna är på speedway i Avesta och jag sitter här på balkongen. 


Jag älskar när Tess kommer hem med saker som hon själv gjort.
Nu pratar de om småkryp på förskolan och här har Tess målat en larv, puppa och en fjäril. Jag tycker pedagogerna är fantastiska som kommer på detta. Att hotta pasta som ser ut som larv, puppa ocv fjäril 😊.

Seriöst... Hur skönt är inte detta!? Älskar solen!!! 

Stor kram 

Vår söndag

Hej hej.
Idag gjorde vi oss iordning för att åka till Lifecenter i Västerås. Så härligt!!

Tess ville ha en "Elsafläta", så det fick hon 😊.
Efter kyrka och sedan middag på Ikea (i Västerås) åkte vi hem till Ann-Sofie och Mikael och åt födelsedagstårta. Ann-Sofie fyllde år nu i veckan och vi kunde inte vara med när hon firade... 


Fina Ann-Sofie!
Smaskens med tårta, grädde och jordgubbar!!


Vi sammanfattar en fin helg med många fina vänner!! Vad skönt det är att kunna vara med vänner trots att jag är så trött som jag är nu. Det är vänskap det!

Avslutar med lite bilder på flickorna Kindevåg 😊.





Hoppas du haft en fin helg!! Och jag önskar dej en fantastisk vecka!!!
Stor stor kram 

Skum

Hej hej hallå.
Galet så trött jag är. Måste sova en stund varje dag för att orka... Jag vet ju att det beror på infektionen och att det tar tid innan jag är helt pigg igen, men det är blä ändå. 

Alexandra berättade igår om en vän som fått virus på balansnerven och det hade jag 2003... När jag tänkte efter så var det värre än denna infektion jag haft och gallstensproblemen jag hade för ett år sedan tillsammans. Usch fy och blä. Då kunde jag inte vara uppe på tre månader. Jag fick ta stöd mot väggen för att kunna gå på toa och stefan fick hålla i mig när jag åkte till doktorn för jag kunde inte gå själv. Tre månader helt utslagen och ett halvt år innan jag var helt ok efter det. 
När jag tänker efter inser jag att jag varit med om mycket. Tänk vad bra att man glömmer och att det hela tiden händer bra saker också! Livet är ju så gott att leva! (Sen är det mycket som en lärare till mig sa: "det är inte hur man har det utan hur man tar det"... Inställningen är otroligt avgörande.)
Tänk bara denna lilla solstråle som passade på att skapa massa skum i handfatet när jag var på andra toan och färgade håret... Haha.
Så nöjd!

Hon skapade sig en egen strand i vardagsrummet. Vilken fantasi hon har:

På eftermiddagen var vi bjudna till ett par vänner och fikade och åt kvällis. Så härligt!! Fotbollen stod på i bakgrunden.
Och gubbarna kollade telefon...
Haha nä det gjorde de faktiskt inte utan de var bara framme någon minut och just då tog jag kortet...

Nu är jag på väg att lägga mig. Jag somnar nog inte än utan ska läsa, men somnar jag så gör jag... Behöver uppenbarligen mycket sömn nu.

Kram kram 

Sommarlov

Idag slutade vår stora kille fjärde klass!! Hjälp, stoppa tiden någon!!! 
Men vad skönt för honom att få ha sommarlov nu!

Kl 16 började deras skolavslutning. 
Seth med goa kompisarna Filip och Gustav.

En lite febrig Tess var med. Hon ville ha kåporna på sig (som fanns i kyrkan). Hon har varit piggare idag och inte haft så hög feber, även om hon har feber fortfarande.

Seths klass sjöng så fint!

Det var en riktigt härlig skolavslutning! 
Min fina fina Seth!

Efteråt gick vi till klassrummet och fikade.



Seth och Ida-Maria, som tyvärr slutar på skolan nu för att börja på en annan skola.

Seth och hans mentor Hanna. Tess ville va med på bilderna och Seth som alltid är så go med henne lät henne va med.

Haha

Seth och Micke (fritids).

Efteråt gick vi ut och åt - dom traditionen bjuder - till restaurang efter Seths val. 

Jensens blev det.


Glad sommar 🇸🇪💛☀️

Sömngångare

Igårkväll, precis innan jag skulle släcka lampan, såg jag hur Seth gick förbi vårt rum till vardagsrummet... Jag gick och kollade vad han gjorde och såhär såg det ut:
Haha. Jag försökte få honom att gå in till sitt rum, men han sov så hårt då det gick inte få kontakt med honom. Till slut fick Stefan bära in en helt lealös Seth till sängen. Haha och han är ju inte så liten längre. 

Tyvärr har Tess blivit sjuk igen med feber, geggiga ögon och astmahosta.
Stefan är hemma med henne imorrn. Seth slutar ju skolan imorrn och jag hoppas hon orkar va med där och att följa med ut och äta efteråt... Vilket vi har som tradition att göra.

På fredag är skola och förskola stängt så då är vi lediga! Skönt!

Stor kram 

Så fint

Älskar!!!
Är så glad att jag orkar va ute och gå lite igen. Maj försvann ju för mig så nu njuter jag för fullt!!! 

Hoppas du har möjlighet att njuta av väder och natur!!

Kram 

Hemma igen

Hallå!
Nu är vi hemma i Örebro igen efter en helg i Karlskrona! Så härlig helg! Precis vad vi behövde!!

Jag är alldeles för trött för att skriva massor, så jag ger en bildkavalkad istället 😊.

På väg till kyrkan i söndags. Storebror med Tess väska på ryggen. Så fin brorsa!!

Vår vän Pernilla predikade.


Efter kyrkan blev det donken.
Trött men glad.


Sen promenerade vi runt på stan och tittade runt. Här hälsade vi på Rosenbom.
Tess sov dock, men var ändå med 😊.

Här kollar killarna in militärbåtarna.


Hela familjen (utom jag då..) på en kanon...




Sen träffade vi familjen Arvidsson (släkt till Göran och klasskamrat till Seth).
Mina fingrar och Stefans glass fick va med då vi inte fick plats på bilden 😉. Glassiären är ert måste när man är i Karlskrona. Stora stora glassar! Tess och jag åt dock barnglass som var lite mer normal storlek. Urban däremot... Hehe.


Efter att ha vilat en stund på
Hotellet åkte vi och spelade minigolf med Pernilla.



Föredetta ungdomspastorskollegor 😊
Underbara Pernilla!!

Tess och jag spelade ihop.


Me and My Love!!

Sen åt vi kvällis tillsammans. Barnen gillar Pernilla - som är rätt galen på ett bra sätt - och de busade tillsammans.


Imorse åt vi frukost med Göran och Stina på hotellet. 
Så härliga härliga vänner!!

Så var vi ute och gick lite utmed vattnet och pratade och hade det allmänt bra.

Sen åt vi glass i en lekpark.


Och fick sällskap av en pippifågel.

Så nu sammanfattar jag en härlig helg som varit så viktig efter en tuff period. Trött är jag, men glad!

Kram 


50 årsfest

Igår när Stefan slutade jobba och Tess var hämtad från förskolan (Seth hade studiedag och var hemma) så åkte vi till Kisa. 
Jag var sjukskriven min sista dag på 100% igår. På tisdag börjar jag jobba 50%. Jag börjar inte jobba helt eftersom jag fortfarande är så galet trött - på ett sjukt sätt, även om jag inte är sjuk SJUK längre. Denna typ av infektion sitter i länge och man är trött lång tid efter - och då inte bara lite trött utan "trött jag orkar ingenting utan måste lägga mig nu trött..."

Iallafall... Vi åkte till Kisa och så här såg det ut när mormor läste för barnen innan de skulle sova.

I morse efter frukosten åkte vi mot Karlskrona för att gå på 50 årsfest.
Fikapaus.

Väl i Karlskrona checkade vi in på hotellet och sen gick vi och åt. 
Väntar på lunch.

Senare under dagen bar det iväg till 50'årskslaset! 

Födelsedagsbarnet är vår fina fina vän Stina! 
Me and birthdaygirl!

Stinas dotterdotter Alice och Tess hittade varandra och lekte.
Bustjejer!

Så roligt att träffa fina vänner - som vi tyvärr inte träffar så ofta! 

Seth förberedde frågor som han ställde till Stina. Tex vad är det pinsammaste du gjort? Vilket vill du helst va en ko eller en get? Osv. Tess fick vara med och ställa en fråga. 
Jag tycker de är duktiga och modiga! Stolt mamma! 






Me and my love!

Hehe...

Ikväll tog jag en minipromenad utanför hotellet. Så skönt!'



Sen blev det mys och gladiatorerna med mina favoriter på hela jorden!

Nu ska vi se om vi kan somna...
Jag är så tacksam att jag är frisk igen och att kraften kommer tillbaka mer och mer. 
Stor kram!


Syrener

Det bästa med maj/juni...
Älskar detta! Luktar gott och är vackra!!

Är så glad att jag mår bättre och bättre. Jag orkar inte så mycket åt gången, men bara det att orka sitta på balkongen, orka öga mat och göra såna små vardagliga saker är ljuvligt! Men vilan behövs ofta!

Ser fram mot helgen!!
Kram kram 


Glädje och fniss

Hej!
Dagens bästa idag var när Stefan berättade att han kommer hem ikväll istället för imorgonkväll! Hurra! Vilken bonus! 

Jag och barnen passade på att vara ute en stund när vi kom hem från fritids och förskola. Härligt! 

Efter maten satte sig Cornelia och Seth ute på vår balkong och spelade spel. Så mysigt! Det är så härligt att höra dem sitta och fnissa och prata! 

Älskar det härliga vädret och att man kan sitta ute på balkongen i ljuset och i värmen på kvällstid! 

Kram 

RSS 2.0