En regnig lördag i juni

Har egentligen inte så mycket att berätta idag. Stefan är på Nyhem, så Seth och jag är själva hemma. På tisdag åker vi till Kisa och där lämnar jag Seth hos sin mormor och morfar och drar vidare till Nyhem på onsdagen. Hos vår lilla katt kommer Frida och Mirre bo. Det är skönt att ha några som bor i huset när vi är borta, dels för kissens skull, men också så att det inte ser så tomt ut...
Seth var hos Alicia, härliga Alicia, på fm och jag passade på att baka bullar och städa huset. När Seth kom hem bakade vi nougatmuffins och wienerbröd. Recepten på dessa har jag hittat på http://bagarstugan.blogspot.com en härlig blogg med härliga recept. Passar ett kakmonster som moi =)



Seth har fått ont i magen nu på em, får se vad det blir av detta... Jag ber och hoppas att han inte blir sjuk...
Jag har dragit ut vår bäddsoffa i gillestugan och där ligger vi nu och kollar på Nicke Nyfiken. Jag fick inte ta en bild på honom och det måste jag ju respektera, annars hade ni fått se hur mysigt vi har =)

Ute har det regnat hela dagen. Igårkväll blåste det galen och jag blev jättenervös eftersom vi inte har något tak på halva huset, men däremot presseningar. Jag såg framför mig att presseningarna blåste iväg och jag skulle få ge mig upp på taket själv och försöka få dit dem... Jag låg där i min säng och bad till Jesus att de skulle ligga kvar och det gjorde de.=)

Nu har vi inga mer planer inför kvällen, mer än att jag hoppas att vi får vara friska... Hatar allt som har med magsjukdomar att göra!!!!

Blessings

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Neeej, inte Seth också!! Hoppas verkligen att det inte blir något mer av det... Hugo har klagat på magont hela dagen men är pigg och i farten ändå. Alva är desto mer däven och vill helst bara sitta i knät eller ligga och fläta fingrar :o) Ikväll blir det en tidig kväll...vi är helt slut!! Hoppas ni klarar er. Puss och kram, vi ses på tisdag!

2009-06-13 @ 17:27:55
Postat av: mum

Hoppas ni får en lugn natt och vaknar pigga. Tänker på er.

Kram

2009-06-13 @ 20:20:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0