Jag lever med två tokar

Hej igen alla kära vänner!
Har inget vettigt att förtälja, så jag berättar lite om de två killarna i mitt liv...
Både Seth och Stefan pratar i sömnen, som jag berättat tidigare. Nu i helgen var ju min bror med familj här och då fick Seth sova i vår säng, eftersom brorsan och familjen bodde i rummet precis under Seths rum. Det är väldigt lyhört och eftersom Alva ibland kan vara vaken på natten, så valde vi att göra så. En kväll när jag la mig sa Seth:
"Vi måste söpa dom" (vi måste köpa dom) sedan la han av ett riktigt härligt skratt. Undrar just vad han drömde... Det är lite mysigt att han pratar i sömnen. Häromdagen låg han i vår säng och tittade lite på tv. Han ligger ofta med händernar under huvudet och med ena benet över det andra, så även denna gång. Stefan tänkte fika lite med honom och satte sig i sängen och gav honom ett rån. Seths kommentar var: "Härligt".

Häromnatten vaknade jag till och tittade på Stefan. Jag såg i dunklet att han hade glasögonen på sig. Jag frågade vad han gjorde. Han svarade något i stil med: "Jag håller på att göra en redovisning om Åre". Samtidigt som han sa detta pekade han med pekfingret upp i taket. När han avslutat meningen vaknade han =) Vi skrattade båda två gott åt detta. Varför tar man på sig glasögonen i sömnen...? Det är en fråga att fundera på =)

Nä, nu kommer Frida snart och hälsar på en stund, så jag ska nog sluta blogga nu.
I helgen som kommer ska vi fira mor tuta som fyller 60 år!!!! ROLIGT!!!
Bloggning om detta kommer...

Blessings

Kommentarer
Postat av: Lovisa

"Härligt"...vilken underbar kommentar :o) Jag skrattar fortfarande :o) Ser fram emot helgen då vi ses igen...ha det gott, kram Lovisa

2009-03-18 @ 20:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0