Hemma med ny frisyr

Imorse, innan vi for hem igen, fick Seth klippa håret hos en frisör i Kisa. Han är riktigt duktig på att sitta still. Han fick en "mohikanliknande" frisyr, men en barnvariant. =) Han fick välja färg att ha i håret efter och han tog alla tre; grönt, blått och vitt. Stolt kille, kan jag säga.



Tack mamma för att du tagit hand om oss denna vecka =)

Vi satte oss i vår "Doris", som vår skruttaudi heter, och åkte hem. Det går så smidigt att vara ute och åka med Seth. Det tog ca fyra timmar och då är två kisspauser och handla mcdonaldsmat inräknat. Han är nöjd med att titta lite på sin dvd och att prata - och pratar gör han konstant... Undrar vad han har fått det ifrån med två så tysta och blyga föräldrar... hehe.. NOT.

Vad underbart att komma hem! Nu ikväll tände Stefan upp en brasa och vi tände ljus och jag satte fram lite Polly, som jag köpte på Cloetta utanför Linköping. =)



Vad jag älskar min familj och mitt hem =)

Tyvärr har vårt internet och telefoni lagt av. Som tur är så har Stefan en Iphone, så jag kan koppla in den på datorn och blogga ändå. Förhoppningsvis får vi nytt modem och så på torsdag. Jag kommer få rätt tråkigt imorgon bara, eftersom Stefan jobbar och har med sig sin telefon, så jag kan inte vara ute på nätet
något =( men jag klarar mig nog =)

Take care =)

Kommentarer
Postat av: Anita

Jaa du Mia brås Seth på pappa så kan han prata. Men Stefan har väl inte tystnat heller

2010-08-31 @ 15:19:25
Postat av: Mummen

Saknar pratet....

Kramisar

2010-08-31 @ 19:02:52
URL: http://mummen.blogspot.com
Postat av: Anna

Välkomna hem igen. Fortsätter att be om ett fullständigt helande för dig och att du ska få känna en bubblande glädje genom alla omständigheter. Kram Anna

2010-08-31 @ 21:01:03
Postat av: Anna

PS. Ser att du stylat om bloggen lite, snyggt! /Anna

2010-08-31 @ 21:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0