Uppdatering

Uppdatering om vår lilla Seth:
Inatt kom han in till oss vid 24 tiden. Han somnade om i några timmar och sen var han vaken. Mot våra principer så fick han titta på film runt 5, eftersom jag var tvungen att få sova. (Han pratar med mig och jag kan inte somna när han inte är lugn i sängen.) Idag har han sovit mest hela dagen, dels pga sömnbrist under natten och dels pga 39 graders feber. När jag kom hem nu så visade det sig att han är jättehes och rosslig i bröstet och hostar "skallande". Verkar som om det skulle kunna bli falsk krupp igen, som han hade i maj förra året. Hoppas verkligen vi slipper det! Det känns som att Seth har klippkort på akuten och vi hoppas vi slipper åka dit ikväll eller inatt. Han behöver få vara frisk nu!!! Seth och jag ska sova i källaren där det är svalt, när vi inte eldar och så ska han få ligga högt med huvudet. Hoppas det hjälper. Imorgon blir det att åka till apoteket och köpa slemlösande, eller vad det nu är han behöver. Det blir jag som VABar imorgon och på onsdag. Om det behövs blir Stefan hemma på torsdag och fredag (vilket vi tror kommer behövas med tanke på hur Seth mår nu.)

Stefan fick en korg fylld med massor av goda grejer i julklapp av sin arbetsgivare. Korgen är numera tom, men står framme på bänken fortfarande. Idag när jag kom hem såg jag detta:

Vad är detta?


Jo, en Gandalf som tvättar sig och ligger och vilar... Knäpp och härlig katt =)

Nu håller Seth på att somna här bredvid mig. Jag kom på en lysande grej. Jag tror de säljer hostmedicin på Willys numera så jag åker dit och köper redan nu ikväll!! Bra va?!

Kom ihåg att du är värdefull!!!


Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Öppet fönster (iallafall en glipa) är suveränt vid falsk krupp! Om ni måste utnyttja ert klippkort så be om Desutol. Utmärkt medicin!!!!!

2010-01-11 @ 19:43:57
URL: http://bonnfrua.blogspot.com
Postat av: Lovisa

Nämen...stackars Seth!! Fy vad tråkigt att han så ofta råkar ut för en massa sjukdomar. Hoppas att hans snart blir bättre och att både han och ni får sova inatt.



Kram Lovisa

2010-01-11 @ 20:38:04
Postat av: Johanna

Hoppas att det har gått bra i natt och att Seth mår bättre!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0