Lördagen...

Jahapp, jag orkade inte blogga igår. Dagen gick i ett kan man säga. Kl 8:00 var Lina och jag i Avestaparken och började bära grejer till loppisen och organisera våra bord. Den öppnade 10, men runt 9:30 började det komma folk som ville handla. Det var jätteroligt! Man blev trött av att stå en hel dag, men vi hade ju stolar som vi kunde vila på stundvis. =)  Jag hade med mig kameran, men glömde ta kort. Lina och jag hade våra bord precis vid två andra tjejer i ungefär samma ålder och som också sålde mest barngrejer. Hela grejen var rolig, att prata med de andra tjejerna, umgås med Lina, prata med de som gick och tittade osv osv. Det jobbiga bara är de som ska pruta...Jag är inte bra på det där med prutagrejen ;o) Ja, ja. Jag fick en del sålt och nästa lördag ska jag på en ny loppis men då i Horndal, så jag hoppas jag får lite sålt då också.

När jag kom hem runt 15 hade Seth och Stefan fixat fruktsallad och så dök Simon och Kalott (Charlotte, men Seth säger Kalott) upp. De var och hälsade på här i Avesta och så fick vi träffa dem ett par timmar. Härligt!!
Vid 17 bar det av till kyrkan för samling där och sen åkte jag hem och la Seth och vid 20 kom Frida och Julia förbi. Det var mysigt att sitta och prata med dem en stund. Härliga människor!! =)

Vid 3:30 ungefär vaknade vi av att det pep under vår säng. Katterna hade dragit in en stackars fågel, som fortfarande levde och som de lekte med under vår säng!!! Oh, vad jag ogillar den delen med att ha katt!! Stefan bar ut den stackars fågeln och gjorde slut på dess lidande. Idag har katterna fått på sig varsit halsband med en liten pingla på, så att andra djur hör att de kommer. Det borde funka så att de inte får tag på några fler stackars oskyldiga fåglar. Jag menar, de behöver ju inte precis jaga för att få mat, för det får de ju här =)

Idag har vi varit i kyrkan på förmiddagen och Seth ville inte följa med hem, eftersom han lekte med Oliwer och Lucas (från början var de flera som sprang runt som galningar, men de andra barnen droppade av en efter en. De tre killarna var helt röda i ansiktena eftersom de sprang så mycket ha ha). Väl hemma visade det sig att grannarna hade kalas och där var en pojke med som är med i samma dagmammagrupp som Seth, så den pojken var här och lekte nu i eftermiddag.

Jag är helt trött nu, eftersom en heldag som igår sliter. Normalt sätt så brukar jag ju vara igång hela tiden, men nu orkar inte hjärnan och kroppen med, vilket är helt naturligt med allt som varit. Även hjärnan tar ju stryk av sådan påfrestning och det tar sitt tag innan man är ikapp igen. Men jag hade väldigt roligt hela dagen igår... Jag kommer nog dock gå och lägga mig tidigt ikväll. Imorgon ska jag till jobbet igen och sedan ska jag åka till Borlänge och fixa ett pass.

Hoppas du mår bra och att du får en skön söndagkväll!!

Kommentarer
Postat av: E-K

Vad du orkar!

Och bra med pinglan. Skulle nog inte fixa att få möss & fåglar hemburna titt som tätt. Katten som de som bodde i vårt hus förut hade, tog hem en huggorm en gång och la i skafferiet. Gulligt... NOT!

2010-06-13 @ 16:32:54
URL: http://emmakaka.blogg.se/
Postat av: Bonnfrua

Pass????????

2010-06-13 @ 19:07:03
URL: http://bonnfrua.blogspot.com
Postat av: Mummen

Vad ska man mä katt te? känner du igen uttrycket? hm. Men det mysiga och goa överväger allt, eller hur.

Lycka till med jobb och pass idag.

Kram

2010-06-14 @ 08:32:41
URL: http://mummen.blogspot.com
Postat av: Malin

Hej!

vet du om de kommer vara någon mer loppis i avestaparken nu under september?

Mvh Malin

2010-08-22 @ 15:29:28
URL: http://krussedull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0