Bröllop

Oh, vad härligt det är att Victoria och Daniel gifter sig idag. Jag tycker om vårt kungahus och detta är ju faktiskt en historisk dag. De är så fina ihop och ser så kära och lyckliga ut.

Jag kan inte säga att jag är avundsjuk på dem att ha ett sånt ståhej runt sitt bröllop. Tänk att vara så bevakade hela tiden och ändå kunna se så genuint glada ut. Det enda jag är avundsjuk på är att de har Peter Jöback som gäst ha ha =) Dessutom sjöng han ju på deras konsert igårkväll. Oj, vilken bra konsert det var!! Tårarna rann när barnen sjöng i slutet. Har du inte sett konserten rekommenderar jag dig att se den på svt play.

Nu sitter jag och Seth och tittar på bröllopet. Eller Seth tittar inte så mycket, men han är mutad med godis och har sin egen dvd där Madagaskar 2 går just nu. Hoppas han är nöjd hela vigseln =) Stackars Stefan som missar detta nu när han är på Nyhem ;o) (Han är inte ett dugg intresserad hi hi) Önskar dock att Lovisa var här för hon förstår sig på hur roligt sånt här är =) Vi är lite lika där.

Hoppas ni alla har en bra bröllopsdag!!! =)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag tror att de skulle visa vigseln på Nyhem =)

2010-06-19 @ 18:56:27
URL: http://www.livet-enligt-blogspot.com
Postat av: Bonnfrua

Satt här med och grät igårkväll och idag!



2010-06-19 @ 19:41:17
URL: http://bonnfrua.blogspot.se
Postat av: designhappens

Jag tillbringade hela min lördagseftermiddag med bröllopet. Till och med maken fatsnade flera timmar framför tvn. Det var så vackert och de verkar uppriktigt förälskade. Men jag tror inte de hade lika roligt på middagen som på vi på våra bröllop!

De visade vigseln på storbild på Nyhem (dotterns rapport så Stefan fick säkert se)Kram Maria

2010-06-20 @ 10:43:19
URL: http://designhappens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0