Linda och tandläkare

Vi har haft en superhelg! Det var otroligt roligt att träffa Linda, efter så många år. Hon var en av mina närmaste vänner när jag var liten. (Vi var fem tjejer som höll ihop i vått och torrt.) Linda och jag var med i samma kyrka och sjöng ihop, spelade och hittade på teater ihop och hittade på olika danser till olika sånger ihop. =) När vi var runt 12 år höll vi själva i olika samlingar i kyrkan för barn, såsom söndagsskola och familjegudstjänter, trots att vi var barn själva. Fast vi tyckte nog att vi var rätt så stora =)
Linda var även värd på vårt bröllop tillsammans med en annan tjej, Veronica. De var de bästa värdar man kan ha. Hjälpes vad de hade ordnat och fixat. Folk pratar fortfarande om vilken bra fest vi hade =) Jag har ännu inte varit på något bättre bröllop... men det är klart, jag är ju liiiiiiiiiiiite partisk.
Linda är fortfarande en av mina närmaste vänner. Det märktes verkligen denna helg. Vi kunde prata om ALLT, roligt och svårt. Det var som att ingen tid har gått alls på ett sätt.

Imorse kvittrade Seth som en fågel, eftersom han skulle få åka till tandläkaren. Det är ju bra så länge som han tycker det är roligt att åka dit. Det gick visst jättebra. Jag var ju på jobbet, men ringde och frågade hur det hade gått och han var så stolt. Han fick en gul studsboll för besväret. Det bästa av allt var förstås att han inte hade några hål. Han har en spindelmanneneltandborste och det hjälper till att hålla munnen ren, för det är roligare att borsta med en sådan =)

Slutar med ett par bra citat, som jag gått och funderat på sista dagarna. Vi har pratat lite om det här hemma och Stefan hade med dessa i sin predikan i kyrkan igår.

"Det bästa man kan göra med livet är att ägna det åt något som räcker längre än livet." William James

"Att leva med mål och mening är enda sättet att verkligen leva. Allt annat är bara att existera." Rick Warren

Jag får skriva om hur jag tänker om dessa citat en annan dag.
Hoppas du har en härlig måndagkväll!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0