Församlingshelg och inplastad bil.

Hej igen!
Ja, nu är vi hemma igen efter en UNDERBAR helg på vår församlingsgård i Klacka Lerberg utanför Nora. Det är så bra med församlingshelg för man lär känna varandra så bra! Seth har fått nya kompisar och vi har återknytit kontakter med folk vi inte träffat så mycket sedan vi flyttade härifrån till Avesta och förstås lärt känna nya människor också. Våra pastorer hade dessutom riktigt bra undervisning och samlingar och vi hade många bra, spännande samtal! Igår var vi närmare 140 st på plats varav runt 40 barn i olika åldrar och runt 15 tonåringar.
Igår hade vi sommarväder, som så många andra hade runtom i Sverige. På Klacka har vi en badstrand, så självklart badade många. Seth var inget undantag...
Seth med en av sina nya kompisar.
Seth och två av tjejerna han lekte mycket med under helgen.
Flera ungdomar är på väg upp från vattnet... man kan ju undra vad de har i kikaren...
Jo, att slänga nya ungdomspastorn/medarbetaren i sjön, förstås :)
Han bjöd på motstånd, men de var för många för honom.
I vattnet med han. "Välkommen till Örebro", sa Benjamin med glimten i ögat :).
Seth tyckte det var roligt, förstås.
Emil (en av ungdomsledarna) åkte också i, med kläderna på. De fick kämpa på där också.
I vattnet åkte även Karolina, (också en av ungdomsledarna).
Sören, vår föreståndare blev också islängd, men med ett leende på läpparna... han hade redan på sig badbyxorna.
Pernilla, vår barn och familjpastor åkte också i, men senare på kvällen. Tyvärr vänder bilden på sig av någon outgrundlig anledning som jag inte förstår.
Imorse när vi städade vårt rum fick vi höra att något hänt med vår bil...
Ha ha! Vilket jobb de lagt ner.
En rolig, härlig helg med underbara människor slutade med det bästa av allt. Ett dop!
Jag låter kanske översvallande, men vi har haft en kanonhelg. Jag är så glad och tacksam för att både vi och Seth har vänner och har fått lära känna nya vänner!
Seth är fortfarande snart sex år och får utbrott då och då, vilket han även fått i helgen förstås, särskilt som sömnen inte varit tillräcklig. Det som är bra är att utbrotten bara är mot mig och Stefan. De andra är han go mot och han är faktiskt väldigt artig mot folk och det är skönt tycker jag.
Nu ska han sova och det är kamp om tandborstning och det mesta... phu. Men vi har också haft det mysigt i eftermiddag. Stefan och Seth har tittat på Speedway på tv:n och jag har suttit med dem i soffan, men läst min bok. Skön avslutning på helgen, helt enkelt.
Jag hoppas och önskar att du också haft en bra helg!

Kommentarer
Postat av: designhappens

Oh, saknar Klacka. Vi hade också församlingshelg där flera höstar. Då var det många barnfamiljer och många ungdomar med. Just nu är vår församling snart utan både barn och ungdomar, så det kan bli. Minns helgerna där med glädje/ maria

2011-08-29 @ 18:46:12
URL: http://designhappens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0