Sjukling

Idag är vår skrutt sjuk. Så vi har varit hemma tillsammans han och jag. Vi gick och hyrde en film på ICA på morgonen och köpte lite godis och dricka. Det är sånt man får när man har feber och är förkyld. Han har varit nöjd, men ganska slö idag. Vi har suttit i soffan och tittat på film. Seth har dessutom tagit fram nästan alla sina bilar (och de är rätt så många) och lekt med. Så har vi byggt med mekano. Jag har fått räkningarna betalda och tvätten tvättad. Så en lugn, men ändå produktiv dag :) Jag har även scrapbookat lite. Bland alla mina scrapbookgrejer och Seths bilar la sig Gandalf - förstås. Katterna ska ju alltid vara med. :D



Seth tittade på mig med sina stora, gröna ögon och frågade om inte han och jag kan sova i bäddsoffan inatt, nu när han är sjuk. Inte kan jag säga nej till det, så vi bäddade där och nu sover och snusar han så skönt där inne.


Sjuk, men nöjd kille som gosar med Frodo.

Vi ringde och pratade med mormor och morfar och han berättade för dem om vår helg på Kolmården. När han berättade att vi åkte i linbanan två gånger, sa han liiiin, på riktig gnällnärkingska, och baaaaanan, på sjungande dalmål. Ha ha, helt underbart!!
Så har han även kommit på visslandets konst. Riktigt roligt att se honom när han blev helt lycklig hela han! Han avbröt Stefan i ett seriöst telefonsamtal för att få visa att han kan vissla. (Stefan lät honom göra det, vilket jag tyckte var så bra. Även om det var ett seriöst samtal så fick Seth utrymme. Det går ju inte jämt, men nu var det väldigt viktigt för Seth att få visa denna nyvunna talang och då fick han det :)).

Vi blir hemma imorgon också. Hoppas vi får sova lite längre trots att vi sover i soffan. Jag håller tummar och tår ;)

Kommentarer
Postat av: Kristina

så tråkigt att Seth är sjuk men det öär mysigt att få vara nära dom då. Hoppas det vänder fort så ni får en vilsam helg. Har läst ifatt mig o sett vilken fin helg ni fick på Kolmården. En sån fantastisk gåva. Det ger såna minnen att bära med sig länge. Hoppas ni får ha det bra, att ditt bäcken blir bättre och att ni fpår fler guldkorn att leva på Kram Kristina

2011-09-22 @ 22:55:48
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0