Good Friday

Glad Påsk!!
Hur är din påsk so far??
Här har vi det bra och gott! Stefan hade det riktigt jobbigt med ögonen igår. Det värkte så han var helt blek och kall och frös. Jag fick gå iväg själv till Getsemanestunden. Robert och jag sjöng och församlingsledarna höll i det. Vi läste om när Jesus och lärjungarna firade påskmåltid och när de är i Getsemane och Jesus blir fängslad. Vi varvade bibelläsning och sång och så firade vi nattvard. Härlig kväll.

Idag mår Stefan bättre men ser ju suddigt och tål inte ljus. Vi hade tänkt bowla imorgon men får nog ställa in det tills han kan se bättre. Så Seth och jag ska på bio imorgon istället. På kvällen ska vi hem till ett par vänner. Mysigt!!

Idag var vi i kyrkan på förmiddagen! Jag älskar att vara i kyrkan vid påsk (älskar alltid kyrkan men det blir lite speciellt vid påsk). Det är så bra att påminna sig om Guds kärlek till oss när Jesus dog för vår skull och vi kan ha gemenskap med honom för alltid pga det!

Jag hade tänkt att vi skulle ut idag, men hua vilket väder det varit. Så vi har bra varit hemma. Seth har dragit fram en madrass? och ställt upp bilar på den och lekt där en bra stund. Jag läser och Stefan tittar/lyssnar på handboll. Helt ljuvlig långfredagen för oss!!! Jag älskar verkligen mina pojkar och mitt liv!!

Ta hand om dig!!!


Kommentarer
Postat av: Annika

Tack för din hälsning. Jag blev jätteglad.Jag jobbar ju i helgen, för jag har varit ledig en hel vecka. Jag har redan firat påsk kan man ju säga. Men jag ska äta lite påskmat nu ikväll. Sedan ska jag städa och göra fint i lägenheten.Det är vackert väder, och jag har tagit fram cykeln för i år. hoppas att du och din familj får en fortsatt trevlig påsk och att Stefans ögonvärk försvinner. Kram från Annika.

2012-04-07 @ 17:34:27
URL: http://annikassibiriskakatter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0