Drömmar

Alltså, det känns inte som jag har så mycket intressant att berätta just nu... Jag har en del funderingar jag tänkt skriva om, men då behöver jag ha lite mer tid och ro.

Men det är ju såhär vardagen ser ut just nu. Ikväll har Seth och jag varit på simskola. Stefan jobbar. Jag läser mellan varven. Diskar, städar, lagar mat och annat vardagsbestyr. Osv osv...

Just nu läser jag "3096 dagar" av och om Natascha Kampusch. Ni vet flickan i Österrike som var fången hos en man i 8 år. Jag vet inte vad jag ska kalla boken... Intressant, hemsk och välskriven är några ord jag tycker stämmer bra.

Vi har äntligen skaffat spotify premium så nu kan vi lyssna på vad vi vill var vi vill!!! Glädjen att lyssna på gamla 80-tals Petralåtar!!! Back to the street skivan t ex!! Mmmmmm. Love it!!!

Inatt drömde jag massor konstiga saker. Jag vet inte vad som pågår i min hjärna... Dels drömde jag att Robert skrivit en sång till melodifestivalen som han och jag skulle sjunga tillsammans...Jag var så glad och samtidigt nervös att jag inte skulle ta en ton rätt. Sen drömde jag att Stefan började röka och jag var så arg och ledsen så när jag vaknade till var jag arg på honom haha. Jag drömde även att jag var på Seths skola fast jag inte fick det och ett barn skadade sig och behövde sys. Som tur var så var en av mina sjuksköterskekollegor där och kunde sy ihop det som behövde sys ihop. Vilka knasiga drömmar!
Nu när jag skriver inser jag att det händer så mycket i drömmarna att det är tur att det inte händer så mycket i verkliga livet ;).
När jag var tonåring älskade jag att sova pga att det var så spännande att se vad jag drömde om... Ja, jag har nog alltid varit lite knäpp.

Jag hoppas du får en god natt!!!

Seth som äter kvällsmacka och spelar på ajfonen: (ja just det... Seth är bättre än Stefan på spelet Tempel run, som de båda spelar rätt så mycket. Gissa om Seth är stolt hihi).



Kommentarer
Postat av: Lovisa

Ja usch ja! Vad mycket konstigt som försiggår i huvudet. Jag blir verkligen klippt slut när jag drömmer mycket och konstiga saker. Det känns som att man aldrig får vila. Hoppas du får sova gott inst. Hihi...både Hugonoch Alva spelar bättre än Marcus när det gäller Temle run. Dom vinner med minst dubbelt så mycket ;o) Kram på rä

2012-01-31 @ 22:13:05
Postat av: Kristina

Drömmar är märkliga. jag drömmer oxå massor och man kan undra var man får allt ifrån. Tack för att du ber för mig det betyder mkt kram

2012-02-01 @ 17:14:25
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0