Fortsättning #kindevågsemester12

Hejsan svejsan i regnet.
Idag har regnet öst ner mest hela dagen. Vi hade inplanerat att åka till Barnens äventyrsgård i Ulrika, ett samhälle 25 km från Kisa. Framåt eftermiddagen tyckte vi att vi ändå kunde ta på oss regnkläder och dra iväg dit. Lovisa, mamma och jag lassade in barnen, utom Molly i bilen och gav oss iväg. Jag återkommer till detta om en stund. Först måste jag berätta om gårdagskvällen...
 
Marcus och Lovisa åkte ju iväg för att fira sin bröllopsdag och bo på hotell. Allt flöt på bra hela dagen och kvällen. Molly var lite tyst och ville helst vara i famnen mest hela tiden. Vi upptäckte att hon hade feber och tyckte inte det var så konstigt att hon ville bli buren hela tiden. Hon åt dåligt och vi försökte med det mesta, men hon var inte i form. Mamma la henne när jag duschade av de stora barnen, som var smutsiga från topp till tå ;). Hon sov oroligt någon timma och sen bara grät hon. Hon fick superhög feber och grät och grät. De stora barnen sov och det var ju skönt. Vi försökte göra allt, mamma och jag, vi la henne på bröstet, som Lovisa brukar göra, vi försökte ge henne välling, hon fick febernedsättande osv osv. Till slut bar vi upp barnvagnen till mamma och pappas sovrum och la henne i den. Hon sov där i 20 minuter eller något, sedan grät hon igen.
Här är mamma när hon försöker få Molly att sova i sin vagn (de andra bilderna är från idag när barnen äter lördagsgodis och en av Mollys piggare stunder...)
Oj, oj, vi försökte allt, men strax före midnatt gav vi upp, mamma och jag och ringde efter Marcus och Lovisa. Eftersom Molly var en kamin och inte svarade så bra på febernedsättande gick vi helt enkelt ut och gick. Det var nog en syn, två tanter i nattlinne och byxor och en bebis i blöja och en filt. Hon somnade till några minuter, men verkade mer nöjd  även när hon var vaken. När Marcus och Lovisa kom hem somnade hon gott hos sin mamma. Usch, vad hemskt det kändes att ringa hem dem, men det var förfärligt synd om Molly. Hon är sjuk idag också och inte nöjd med annat än att sitta i mamma eller pappas knä och knappt inte nöjd då heller. Stackars liten.
 
Idag har det, som sagt, regnat mest hela dagen, så efter lördagsgodisinköp fick barnen titta på film. På eftermiddagen bestämde vi oss dock för att åka till Ulrika. Så på med regnkläder och in med barnen i bilarna. Första timman vi var där regnade det inte och det var ju skönt.
Framme.
 
Ett flygplan blev vårt fikabord. En tur på släpet gjordes också runt området.
 
Trampilar. Det är bra att Hugo hjälper igång farmor när hon testade.
 
"Hoppborgshinderbanan" var mycket populär. När det började regna blev vi ensamma kvar och barnen hade det rasande roligt och blev blötare och blötare och skrattade mer och mer.
 
 
 
 
 
 
Blöta och kalla, men väldigt glada. 
 
Hugo ringde hem och bad farfar/morfar tända en brasa tills vi kom hem, så den brann skönt när vi kom hem, fortfarande genomblöta. 
 
 
Det var delar av vår dag denna regniga kronprinsessfödelsedag. 
 
Nu ska vi äta kvällsmat och sedan ska Lovisa och jag ta med pojkarna för en fiskestund vid en sjö här i närheten.  Kramar
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0