I skolbänken igen.

Ja, idag var jag med Seth i skolan. 
Vi fick ju lite sovmorgon, eftersom skolan börjar senare än vi brukar lämna honom och det behövde ju inte lämnas tidigare idag. Tror ni han sov lika länge som vanligt? Närå. Han vaknade före 06 och när han vaknar, vaknar jag... Typiskt.
Vad roligt att jag kunde vara med i skolan. Man får passa på nu när han är stolt över att ha med sin mamma och inte skäms för mig :) De hade mattekul och pratade om kortare och längre. De har roliga böcker att jobba ifrån och får måla och vara kreativa när de lär sig. Jättebra, tycker jag. Idag var det inte de ordinarie lärarna, eftersom de håller på med överlämning inför nästa år, men vikarierna var underbara!
Det var även roligt att lära känna Seths klasskompisar lite mer.


Fri lek hann vi också med.



På eftermiddagen gick jag tillbaka till mitt jobb och körde på som vanligt. Man skulle alltid arbeta halvdag. Vad skönt :).

Nu ikväll har jag betalat räkningarna och det är alltid lika tråkigt... Nåja, jag fick bra hjälp.


Jag funderar på att titta på Loreen och se om hon går vidare till finalen på löradag (Eurovision Song Contest, om du undrar vad jag pratar om...) Jag tycker det är roligt att titta på finalen, men inte på semifinalerna som går nu, men eftersom jag är själv hemma så kanske jag slötittar lite samtidigt som jag läser...


Hm... jag kanske skulle ha passat att bli en sträng fröken istället haha.
Hare så bra och kram!!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja, man får passa på att vara med dem nu när man får! Jag har ju förmånen att se min dotter i skolan varje dag, så där känner jag inget behov av att vara med, men det var roligt att vara med Oskar på förskolan! Jag ser i och för sig honom rätt ofta när han är ute också - vilket bra jobb jag har!

Postat av: Cissa

Visst är det kul att få se vad barnen gör på dagarna! Och sim du säger, man får passa på! Jag skojade med Ludvig i onsdags när jag berättade att jag skulle vara med Molly på Mammut på torsdagen och bara slängde ur mig att nästa torsdag var det hans tur, då skulle jag vara med honom i skolan en dag. Blekare 14-åring har jag nog aldrig sett! ;-)



Kram

2012-05-26 @ 08:28:25
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0