Saker

Hallå ute i snöyran! 
Här snöar och snöar och snöar det. Jag vet, det är februari och då är det fortfarande vinter, men jag lääääängtar till våren nu. Iof är det ju snart sportlov och då är det ju bra om det är snö :). 
Det kan ju vara så att längtan till våren även beror på att Gnutten kommer då. 
 
Vi har börjat förbereda för bebis här hemma nu. Vi har ingenting kvar från Seth. Dels för att det är sju år sedan han föddes och dels för att vi flyttade från stort hus till lägenhet och då kunde vi inte spara massa saker, särskilt som vi då inte visste om det skulle bli någon mer bebis. 
Jag har kvar amningskudde och puffen, men de har tagit lukt av ngt så jag vet inte om de kommer kunna användas. Så om någon har sådant och inte använder så är jag spekulant ;). 
 
Stefan är just i detta nu, iväg och köper bilbarnstol. Det känns mer och mer verkligt att vi faktiskt ska få en bebis!!
Stefan fyller år på måndag så idag gav jag mig ut för att köpa present. Jag passade även på att köpa Gnuttens första outfit. Så söta och så ovanligt att köpa tjejkläder ;). 
 
Och så avslutar jag med en bild på världens finaste pojk som har mitt hjärta i sin hand :). Han älskar sina Starwarslakan som han fick av några vänner på sitt kalas. Vår skrutt!!
Kram från ett snöigt Örebro! 

Kommentarer
Postat av: Kaela

Underbart roligt att ni kommit så långt att ni får förbereda för en liten bebis.
Finns det något ljuvligare.
Jag tror inte det.
Och att Set har ditt hjärta i sin hand är lätt att förstå när man ser bilden av honom.

Kramar om!

Svar: Ja, visst är det underbart!!
Maria

2013-02-09 @ 09:41:58
URL: http://kaela.bloggplatsen.se
Postat av: Signhild Skrivmoster

Det som slår mig är att Seth har vuxit så enormt och ser så stor ut! Det blir ungefär som med våra barn - storebror var som S. är och så kom äntligen en lillebror. Du har fått köpa tjejkläder och det är så "lätt" för det finns ju ett sånt utbud. Jag njuter av att få köpa kläder till våra barnbarnsflickor! Äntligen kan jag göra det!

Kram!

Svar: Det finns verkligen mer tjejkläder än killkläder, vilket är rätt så trist. Finns inte alls mycket till Seth i den storleken han har nu, men däremot massor till tjejer. Sen gillar jag ju rosa och prinsessgrejer, så jag hoppas lite att hon också kommer tycka om det när hon kan uttrycka sin vilja mer :). Det finns ju ändå lite superhjältetröjor och sånt till Seth och det är ju bra, eftersom han gillar det. Roligt att du också kan köpa tjejkläder nu :)
Maria

2013-02-10 @ 09:07:05
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0