Vasan, VM, Katter och Promenad

Hej vänner!
Vill börja med att än en gång tacka för att du tar dig tid att gå in här och läsa om mitt liv och mina funderingar. Det känns stort när jag tänker på det och det gör mig ödmjuk och tacksam! 
 
Idag har Stefan predikat i kyrkan och åkte dit tidigt. Tyvärr orkade jag inte vara med, som vanligt känns det som. Eftersom Stefan predikade och inte kan ha ansvar för Seth och då Seth är inne i en fas då han vill ha någon av oss nära, så fick han bli hemma idag också. När vi bodde i Avesta kunde Seth "klara sig själv", bara någon annan hade lite ansvar för honom om Stefan predikade och jag inte kunde vara med på mötet. Men tyvärr går inte det just nu, men vi kommer nog dit också så småningom. Men i vilket fall som helst, han fick vara hemma med mig. 
Jag följde min bror, som åkte Vasaloppet, öppet spår idag. Jättefiffigt, för man kan ladda ner en app och sen följa de åkare man vill följa. Så jag kunde följa Marcus hela vägen. Och han gjorde ett kanonlopp, som du ser här nedan:
 
Han åkte under sex timmar. Imponerande!!
För två år sedan, när han åkte, gick det på ca 6:40... Förra året åkte han inte pga lite snö och mycket sjukdom innan loppet. 
 
Samtidigt som jag följde Marcus, kollade vi även på skid-VM och såg när Sverige tog silver gånger två. Riktigt roligt. 
Såhär såg det ut bredvid mig. Det ser ut som att Seth håller fast Gandlaf, men så är det inte. Hon busar bara lite där. Sedan låg hon där läääänge, tills Seth tröttnade och flyttade på henne. 
Han ser visst trött ut, Seth också. 
 
Sen orkade jag faktiskt laga mat idag. Varje dag jag fixar det, är en glädje och en liten seger. (Hur ska det gå när Stefan åker till England i fem dagar i mars..?) Köpemat varje dag ;). 
När jag diskade undan kom Gandalf och höll mig sällskap. (Btw, jag älskar det nya köket! Så skönt! Trots att det är litet). 
 
Jag kallar den "Katt på bricka" :D
 
Efter maten tog vi en kort promenad i solen. Jag orkar ju inga längre sträckor, men det var skönt att komma ut och lufta sig lite. 
Det är soligt, men vi går i skuggan på denna bild. 
 
Grabbarna åkte iväg till Ikea och köpte ny madrass till Seth och sen en grej att ha mellan våra bäddmadrasser i vår säng, så att bebisen inte rullar ner i skarven när hon kommer och sover hos oss i början. Seth var tvungen att ha en ny madrass, eftersom knäppefrodo har kissat i hans säng så att det gick igenom till madrassen. Hon har inte trivts i köksrenoveringen kan man säga och protesterar skarpt genom att kissa där hon inte får. Vi hoppas det går över, för vi kan ju inte ha en katt som kissar i sängarna. Och det blir ju ännu mer förändringar när bebisen kommer. Men vi har pratat med veterinär och köpt hem lite grejer som ska hjälpa till att lugna henne och som förhoppningsvis ska hjälpa till att hon inte kissar inne - mer än i lådan då. 
Oj, det blev en lång utläggning om kissefrodo. 
När jag kom in och la mig i sängen igen kom iaf Frodo och höll mig sällskap och hon ville vara så nära så nära hon bara kunde. Här ligger hon i min armhåla och pressar sig så nära hon kan. 
 
"Älska mig matte..." ser det ut som hon säger. 
 
Jag har även lagt in räkningarna idag. Det var länge sen jag var såhär produktiv under en och samma dag ;).
 
Oj, detta blev ett långt och rörigt inlägg om ingenting. Hoppas din helg varit bra och att veckan som kommer också blir bra!! 

Kommentarer
Postat av: mutsi:-)

Hej på Dig:-)
Det ä bara såå roligt att läsa din blogg!
Inte känner jag Dig annat än till namnet men ändå vet jag så mkt att d känns som om:-)
Knäpper mina tio och ber när jag läst om familjen din.Kram/ Tiina

Svar: Oh, Tiina, vad glad jag blir!! Tack så hemskt mycket!!!Kram
Maria

2013-02-24 @ 22:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0