Nationaldagen

Gomorron/goförmiddag. 
 
Igår hade vi en fullproppad dag, så jag hann inte blogga... Igen. Men nu kommer ett inlägg fullt med bilder från gårdagen. 
 
Nationaldagen till ära hade Tess på sig en av mina gamla klänningar :).
Älskade unge.
 
Dagen bjöd på strålande sol och värme. Helt fantastiskt!! Vad jag njuter av att sommaren är här!
Vi började dagen i Stadsparken. Robert, Pernilla, Meja, Lucas, jag, Stefan, Seth och Tess hade stämt möte med Andreas och Lotta, som ska gifta sig i sommar. 
 
Man kan hitta många spännande saker att leka med i vår fina Stadspark...
 
Jag kan ju inte visa så mycket bilder på vad vi gjorde, eftersom det ska sparas till bröllopet, men några bilder får det bli... 
 
Seth och Meja hittade fint klippta buskar och fina blommor. Seth är som sin mor och har lite svårt att vara "normal" på korten :).
 
 
När vi åt lunch satte vi oss i skuggan - mest för Tess skull. Det blir ju lite varmt för henne. 
 
 
Det är otroligt fint i Stadsparken tycker jag. Fina växter och fina utrymmen. 
 
 
 
Vi "körde" med Lotta och Andreas och de ställde glatt upp på upptågen. :) hehe. 
 
 
 
Tess hängde med mig på min mage i slutet, eftersom hon inte var riktigt nöjd i vagnen... Den ska ju helst röra sig hela tiden om hon ska sova i den.
Otroligt smidigt det här. 
 
Vi var inte ensamma i parken :)
 
När vi var klara där efter lunchtid sa vi hej då och vi for vidare till Avesta. Stefan skulle på Speedway (han är ju kaplan för Masarna och personlig kaplan till en kille, som körde igår) och eftersom Seth har studiedag idag passade vi på att följa med och hälsa på Ulrica, Jonas, Lucas, Oliwer och Salma. Det bev ju liksom sent innan vi kom hem, eftersom matchen inte började förrän 19 och om det är skoldag efter funkar det förstås inte. 
 
Det var så gott att sitta och prata med Ullis och Jonas och att höra barnen skratta så de kiknade. 
Vi blev bjudna på fantastiskt god mat och fika.
 
Kompisar! 
 
Vid 22:30 började färden hem. Seth och Tess somnade först och sov tills det var ca 30 minuter kvar hem, då vaknade båda och Tess grät och då grät Seth också för att han var så trött... Stackars barn, men när vi var hemma runt halv ett så somnade Seth med en gång. Tess var vaken ett tag till. Men vi somnade nog runt halvtvåtiden. Så idag är vi lite sega... Vad skönt att det snart är sommarlov! Och vad skönt att det är studiedag idag. 
 
På väg hem i en ljus sommarnatt... Här sov barnen fortfarande.
 
Denna dag bjuder också på spännande saker... Seth ska nämligen cykla Minivättern tillsammans med sina kusiner - på min sida. Så vi far iväg till Motala här framåt eftermiddagen. Stefan är iväg till kyrkan nu och ska i eftermiddag runt och fira studenter. Så jag och barnen åker själva till Motala, men vi tar rygg på Marcus med familj, som ju också ska dit :). 
 
Mer om detta imorgon.
 
Hoppas du hade en fin nationaldag och att din helg blir lika bra den!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0