Skolan och katter... och nästan inlagd.

Tjaba tjena hallå...
Hur har du det i vårvintekylanmenändåsol? Det är riktigt kallt på morgnarna. Idag var det runt 15 minus när vi klev upp, men strålande sol. Jag fyller ju år nästa vecka och jag minns födelsedagar som varit fyllda med snö och födelsedagar då vi hoppat hopprep i vårsolen och kunnat sitta ute och äta tårta. Mars kan vara så olika från år till år. 
 
Idag var det dags för specialistmödravården för mig igen. Det gick sådär. Några värden var inte alls bra och läkaren pratade om att lägga in mig. Jag utropade spontant NEJ och hon tittade på mig och sa att jag får komma igen på måndagmorgon och ta nya prover och om jag mår dåligt i helgen MÅSTE jag höra av mig. Absolut. Det gör jag. Jag känner verkligen inte för att bli inlagd nu när Stefan är borta, särskilt inte om jag inte måste. Och som jag förstod det var det inte någon fara bara jag följs upp på måndag. Gnutten ser dock ut att må bra och det är ju det viktigaste. Oj oj, vilken graviditet... jag önskar INGEN att ha det såhär. Men jag säger som jag sagt förut, vilken bra vård vi har!! Är så tacksam för den! Jag känner mig trygg och omhändertagen på ett fantastiskt sätt. 
 
Nog om det.
 
Mamma var med Seth i skolan idag. Han var så nöjd över det. Mamma också, som det verkar. :)
Hon passade på att ta några kort från skoldagen och jag snor några och visar här. Jag gillar inlägg mest när det är bilder med och eftersom jag inte har några egna, så tar jag hennes ;).
 
Bokstäverna U...
...och F...
...tränades det på.
 
Katterna är flitiga fotomodeller.
Ser du vad prickigt och smutsigt fönstret är bakom dem. Jag putsar och putsar det, men eftersom de sitter och ligger så mycket i just detta fönster så är det nosavtryck överallt och det hjälper inte att putsa, för efter någon timma är det lika igen. I-landsproblem!
 
När de byggde med lego ville Gandalf vara med i legolådan :). Hon ska oftast vara med "där det händer". 
 
Och Frodo ville också vara med och titta. Ha ha, ser konstigt ut, men Seth håller henne inte hårt och hon får hoppa ner när hon vill. Det ser värre ut än vad det är. 
 
Idag tittade jag på "När livet vänder" med Tomas Sjödin som gäst. Han berättade om förlusten av två av sina tre söner. Men också glädjen de hade tillsammans, när barnen levde. Han sa en så bra sak, när programledaren frågade om hans Gudstro. "Bönen är inget krav för mig. Det är min livsluft." Oh, så sant och så bra. Precis så är det! Han verkar vara en fantastisk människa! Så varm och mänsklig och klok. En sann förebild, tycker jag. 
Har du inte sett programmet rekommenderar jag det varmt. Det finns på SVT play.
 
Nu önskar jag dig en fortsatt bra kväll och god natt!!
Stor kram. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0