Doktor

I måndags var ju Tess hos doktorn för att kolla om hon har UVI. Vi får svar på fredag. Idag var stackarn hos doktorn igen, men nu pga magen. Vi hade en tid inbokad sedan ganska länge via BVC så vi fick träffa en barnläkare. Eller vi... Stefan och Tess. Jag jobbade ju förstås. 
Så idag var det dags igen alltså. Ett prov i armen togs och hon hade gråtit bara de kom in på Lab. Minnet från sticket i fingret i måndags, satt kvar. Stackars liten. Men det gick bra. Vi ska nu ta bort mjölk helt och hållet i en månad och sedan sätta in mjölk igen för att se om det blir någon förändring. Provet som togs kan visa på om hon har mjölkallergi. Det kan också visa ingenting, men visa "fel", eftersom hon är så liten. Nu blev det rörigt... Alltså, det kan visa att hon har och då har hon det. Den kan också visa ingenting, men hon kan ändå ha det. Hänger du med? Därför ska vi ta bort mjölkprotein nu då. Vi tog ju bort mjölk för ett tag sedan, som du kanske minns, men inte från smör och margarin osv. Sedan var det en bvc person som sa till oss att man inte ska ta bort mjölk tan doktors inrådan, så vi slutade med det i väntan på idag. Men nu ska vi alltså ta bort allt. Margarin, ost, ja allt. Oj, oj, hon som älskar ost... Ja, ja. Det kan ju hjälpa kräkningarna och att hon faktiskt kanske börjar sova lite bättre. Hoppas hoppas. 
 
Jag fick iaf detta kort skickat till mig när de kom hem från läkaren. Hon är jättetrött, för det var sovtid och så hade hon ju varit ledsen och ändå lyckas hon se lite busig ut...
Fina tjejen!
 
Sen kom Seth hem och hade fått en väska och lite annat med Hannaskolans logga på, plus att jag köpte lite kläder igår, som han skulle prova och så ville jag ha lite bilder på hur det såg ut. Haha. Ja, sån är jag :). Så mina pojkar fixade.
Snyggt!
 
Idag var en sån där dag då vi möttes i dörren. Stefan åkte iväg till Avesta för att vara i depån på en Speedwaymatch och jag packade barnen på cyklarna och åkte iväg till Seths fotbollsträning. 
 
Ett gäng killar som sparkar boll. Hoppas han kan tycka det är roligt så han vill fortsätta.
 
Tess var väl inte jättenöjd med att stå bredvid och dessutom var hon trött (lite fel tid för henne) så hon tog på cykelhjälmen och ville åka hem.
 
Seth var så trött (han har blivit förkyld också) att han la sig på hallgolvet när vi kom hem. Gissa vem som också la sig där då?
Haha. 
 
Nu önskar jag dig en härligt fortsatt kväll!!!
Kram

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej! Tack för en bra blogg! Har följt den ett par år nu:-). Är också gift med en pastor. Många ensamma kvällar med barnen. En man som är ständigt "stand-by" för jobbet. Dock väldigt många fördelar också!

Svar: HEJ.Oh, vad roligt att du skriver! TACK!
Ja, pastorsfamilelivet är allt bra speciellt med många fördelar och en del svårigheter! Det är skönt att ha honom hemma ett tag nu... Blir inte lika många ensamma kvällar nu och det är så skönt och jag njuter denna period, för den kommer ju gå över den också :).
Kram och hör gärna av dig igen :)
Maria

2014-08-28 @ 21:41:46
Postat av: Lisa

Förstår att du njuter av denna period! Min man är bortrest en dryg vecka (utomlands) och jag ser INTE framemot ensamma kvällar och nätter med två barn som sover dåligt..har dock uppbackning av föräldrar men det är ju inte riktigt samma sak, särskilt inte nattetid.

Maila mig gärna så får jag din email för vidare kontakt.


Svar: Hej hej.Har skickat ett mail ::)
Maria

2014-09-02 @ 20:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0