Bättre

Idag fick jag ny kraft och ny nåd. Härligt!
När Tess väl somnat sov hon nästan hela natten! Hon styrde runt så jag sov väl inte jättebra, men när det är såhär så är det skönt att iaf få sova två timmar i sträck, vilket jag fick iaf... 

Idag har hennes temp legat strax över 38 och det är ju jätteskönt! 

Så på förmiddagen bestämde Johanna och jag oss för att ta en promenad - för barnen träffas ju ändå inte när de ligger/sitter i vagnarna. Så det blev en skön, solig promenad!

Ljuvliga syrener!

En liten paus då Tess fick sträcka på benen lite och äta en riskaka.



Inte helt pigg än... 

Skönt att få sova i vagnen en stund. 

Nu är Stefan hemma igen och ordningen återställd :). Idag känner jag mig inte ledsen! Och inte som en dålig mamma! Skönt! 

Tess har svårt att somna ikväll också- som vanligt då. Men ikväll lägger stefan henne så Seth och jag fick lite tid och nu ligger han oxå så jag har tid att skriva här :). 

Jag önskar dej en fin kväll!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Maria! Än en gång, vilka fina bilder Du tar och så härligt Du skriver om Dig, Din familj och allt runt omkring Dig. I går kväll träffade vi (min man och jag) Dina föräldrar! Vi var i Pingstkyrkan här i Linköping och lyssnade till Evie och Pelle Karlsson. De är nästan! i vår ålder och sjunger och spelar fortfarande lika bra. Evie ser fortfarande ut som 27, typ, men Pelle har fått grått hår och grå mustasch. För oss var det gamla härliga sånger. Vi fick också lyssna till information om Läkarmissionen och fick en liten inblick i ett spännande skede i Kina.
I kväll ska jag gå Blodomloppet, 5 km, i min takt. Går tillsammans med f d arbetskamrater på Lambohovs vårdcentral. Vi blir ett lag så efter genomfört lopp får vi den efterlängtade pick-nick-påsen.
Ha en bra dag, kära Maria! Krama Dina goa barn och Din man från mej.
Berith

Svar: Härligt när du berättar och skriver Berith!!
Tack!
Ta hand om dej!!!
Maria

2014-05-22 @ 08:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0