Överraskning

Igårkväll trillade vår Life in tillsammans med några av de andra lifeledarna. De hade med sig en fantastisk present till hela vår familj. Det var individuella presenter och gemensam. Alltså jag blev så galet glad och faktiskt generad av detta. Det var hela Connect Örebro som varit med och samlat in till denna present för att uppmuntra oss, eftersom vi haft det tufft med olika sjukdomar sen i höstas (och så en krock med bilen på det, med alla de kostnader som kommer med det). Jag är så tacksam för att få ha alla dessa människor i mitt liv. Kyrkan är så viktig och jag är så välsignad som får va en del av den. Rickard och Rebecca Backlund heter våra campuspastorer, som flyttar hit i sommar. De är en sådan inspriation och välsignelse de också! Det blir så galet bra att de kommer hit!
Älskar dessa så mycket (vår life och några av de andra ledarna). 
 
Helt plötsligt var det vattenkrig här hemma. Jag hann inte med i vad som hände riktigt, mycket för att jag är så trött och borta ;). 
Stefan blev nedbrottad i badkaret och fick vatten över hela sig.
Ser du Seth med sin vattenflaska, som försöker försvara Stefan och blöter ner Emil och Philip i försvar. Goa unge!!
 
Blöta killar! 
 
En av sakerna i presenten var gokaffe från Kaffemästaren, som Stefan gjorde iordning till oss när alla gått hem. Mmmmmm, vad gott. Och mysigt att få en stund tillsammans på balkongen i värmen. 
Riktigt härlig sommarkväll!
 
Idag gav jag mig ut en liten stund i värmen. Jag tänkte ta en liten promenad vid Rävgången och sedan dricka kaffe och läsa lite innan jag hämtade barnen. MEN jag såg ormar på varenda väg jag skulle gå på och jag har en enorm ormfobi, så det kröp i hela kroppen och jag kom inte förbi. Så jag satte mig nära parkeringen istället. Det gick ju bra det med förstås, men det blev ingen promenad, som jag tänkt mig. Blä för ormar, men härligt med sol, bibel, kaffe, riesen och värme!
 
Tess har fått hem grejer som hon gjort på förskolan. Jag älskar när det kommer hem grejer som hon själv gjort. De har ju haft tema Frost, från Frostfilmen på hennes avdelning. Alla barn är galna i den filmen, så därför har pedagogerna gjort saker utifrån det, såsom miniröris har varit froströrelser osv. 
Här är Olof, Sven och så renen Tess :). Så gulligt!
 
Ikväll kom Seth och sa att han måste ha cykel imorrn, så vi måste cykla till skolan... Oj, det kan inte jag. Det går inte att cykla genom hela stan med denna lunginflammation. Jag orkar ju knappt gå en kort promenad... Som tur var, så var Alex inne hos mig när Seth sa det, så hon och Jonas fixade så de kunde skjutsa Seths cykel till skolan nu ikväll. Vilka vänner! Jag kan inte förstå att jag har så många underbara människor i mitt liv!! (Vår bil är ju på verkstad och den bil vi har som hyrbil har ingen krok och det går inte att få in cykeln i den.)
 
Nu hoppas jag du har en fin vecka!!
Stor stor kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0