Genialiskt

Jag måste säga det, att Ahlgrens bilar är duktiga på att sälja sina grejer... Kolla bara här!



Granar istället för bilar! Så nu till jul kommer de sälja ännu mer! Och jag köper deras koncept helt och hållet, jag älskar att de gör så här! Förra året hade de tomte i släde, men i år är det alltså granar. 

Nog om det.
Vi har varit hemma allihopa nu i två dagar. Stefan och Seth har varit sjuka i feber och hosta. Stefan har varit sjuk hur mycket som helst sista året, men läkaren säger att det kan vara så och att Stefan helt enkelt har otur. Nu har han iaf fått penicilin - dubbel dos - så förhoppningsvis blir han frisk nu. Jag har alltså varit hemma för Seths skull nu i två dagar. Igår hade jag i och för sig också lite feber, så det var ju skönt att få vara hemma! Idag har Seth och jag bakat kakor till hans kalas. Här står han och koncentrerat lägger moccakräm på biskvibottnarna.

    

 
Mitt på dagen var båda pojkarna så trötta så att de somnade. Jag satt bredvid Seth och läste en stund. Det var skönt.



Senare på kvällen gjorde vi lite egna julkort Seth och jag... Han fick greja med glitter och sånt själv. Så nu kan mojmoj och boffa och gamlamojmoj och gamlaboffa och fajmoj vänta sig att få julkort från Seth, som han gjort helt och hållet själv. Jag försökte ge honom lite instruktioner och förslag på vad han kunde göra, men han sa bara "nej" och gjorde som han själv ville. Underbara barn! 
Här sitter vi och grejar med korten:

   

Eftersom Seth sov på dagen, så har han svårt att somna nu på kvällen, särskilt nu när han är feberfri. Han har ropat efter oss och kommit ut och kollat vad vi gör - och detta är väldigt ovanligt, eftersom han är duktig på att somna. Det hela slutade med att både Stefan och jag satt och sjöng "Nyss så träffa jag en krokodil" för honom. Då blev han nöjd och nu har vi inte hört mer från honom. Ja, detta underbara barn. Vad vi fnittrade!

Vill också tipsa om min vän Therese blogg: www.pyretsparon.blogg.se Där berättar hon om deras lilla Alva - hur söt som helst. Hon har även gjort ett inlägg om oss och en bok som hon fick av Seth när hon barnvälsignades...

Blessings

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Vilken sköning han är Seth! Mysigt med en pysselstund tillsammans, ja gissaar att det blev kanonfina julkort =) Låter inte kul att ni varit sjuka. Speciellt Stefan som drabbas titt som oftast. Usch! Hoppas ni alla får vara friska framöver. Längtar tills vi ses nästa vecka. det ska bli så mysigt. Sköt om er, kram Lovisa

2008-12-16 @ 22:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0