Update

Det är verkligen en speciell tid vi lever i. Jag har aldrig varit med om något liknande. För en sisådär 10 ish år sedan gick svininfluensan och Seth och jag hade den. Nu denna Corona influensa som påverkar världen så mycket mer. Nu är det bestämt att man får vara som mest 50 st på samlingar. Jag är glad att skolorna fortfarande är öppna och att vi inte stänger dem här i Sverige. Jag tänker på alla barn som kanske inte ens får äta om dagarna om skolorna stängs, de barn som har skolan som enda trygghet.
Det är strikta restriktioner och man får självklart inte vara på skolan om man hostar eller har symtom. Vi är friska än så länge och tvättar händerna ordentligt ofta och har handsprit hemma. Dessutom ett riktigt bra handsprit, eftersom företaget Stefan jobbar på säljer sådant ;) 
 
Jag är sjukt tacksam för att jag får gå min smärthanteringskurs trots Corona. Det är ju samma som gäller där: Man får bara vara där om man inte har några som helst förkylningssymtom. 
Jag mår så galet bra av att få gå denna kurs, även om min kropp gör mer ont än någonsin. Men det är naturligt i början av kursen då jag tränar mycket, både i bassäng och på gym. Träning som är specialanpassad efter vad jag behöver. Vilken lyx!! 
Personalen är HELT fantastisk!! De har sån omsorg om oss, är trevliga och glada hela tiden. 
Dels har jag träning, sedan har jag även lektioner såsom sovställningar, aktivitetsbalans, målbilder, sömn, utomhusträning osv. Sjukt bra och genomtänkt! 
Jag hoppas att jag får fortsätta detta och att vi som familj får vara friska. 
 
Vi har inte fått träffa mamma och pappa på länge, då de inte får bli smittade pga pappas hälsa. Det är tur att man kan facetima! Jag saknar dem väldigt mycket!!

En till sak jag är tacksam för är att vår kyrka inte ställer in utan ställer om. Från första början när man satte stopp för alla samlingar över 500 personer så började vi sända onlinegudstjänster. Det är livegudstjänster kl 11 och 18 varje söndag. Så bra! Kyrkan är där jag är, inte en byggnad. 
Än så länge ses vi i våra hem tillsammans med connectgruppen och firar gudstjänsten tillsammans. Hoppas vi kan fortsätta med det. 
 
Jag ber att detta ska vara över snart, att Gud ger vår regering och experterna vishet, att vi ska vara visa i hur vi hanterar detta, att Gud är med alla som blir arbetslösa, som går i konkurs och för de som ekonomin blir försämrad. Och för alla barn som far mer illa i allt detta. 
 
Han är vår trygghet! 
 
Sen lite roligt mitt i alltihop :) 
 
Jag hoppas att du mår bra och att inte rädsla får ett grepp om dig!! 
Stor kram
 

Skön helg

I fredags fyllde jag och mamma år. Hurra för oss!! 
Jag älskar att fylla år! Kommer nog aldrig växa ifrån det (hoppas jag iaf). 
Farmor och Tess kom ju hem i torsdags så jag blev firad av mina killar och av Tess och farmor på morgonen. Så mysigt. Love it!!
Jag hade bassängträning och avslappning på mitt schema på smärtkursen och Tess var i skolan. Seth har skola online fortfarande, men på tisdag ska han till skolan en stund iaf. Stefan jobbar på, men det är inte många som vill träffa honom nu, så han behöver försöka få möten online han också. 
 
I lördags var det sol och skönt i solen. Så vi tog oss en tur till stadsparken. 
 
 
 
 
Så skönt i solen där det var lä!
 
 
 
Idag var vår connect hemma hos oss. Vi hade även lite kidsledare här så det kom några fler familjer hit än de i vår connect. Kidsen var nere vid vår matplats. 
 
 
Och vi vuxna var i vårt vardagsrum.
 
 
Carola var med och sjöng på gudstjänsten (som sänds live varje söndag 11 och 18 tills vidare. Vi får se när vi får börja ha gudstjänster i kyrkan igen.)
 
Andreas predikade. "Var inte rädd" var titeln. Bra och riktigt hoppfullt i dessa tider! 
 
Efter kyrkan hade vi family häng ute i vår park och grillade korv. SÅ mysigt.
 
 
 
 
 
Nu hänger Tess och jag i soffan och ska snart läsa "Bröderna Lejonhjärta", som vi börjat läsa ur. Stefan har teamsamling med det team han leder i kyrkan och Seth är med de andra youth för att titta på gudstjänsten kl 18 tillsammans. 
 
Bra helg helt enkelt!!!

Väder och gudstjänst


Igår eftermiddag va det märkligt väder.
Såhär såg det ut med ca en halv timma mellan första och sista bilden. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Härligt på nåt sätt när det växlar så. 

I dessa Coronatider så firar vi gudstjänst i hemmen istället. Underbart när kyrka är där vi är! I söndags åkte vi med Tess till farmor i Söderköping så hon var lite förkyld och inte kunde vara i skolan. Jag började min smärthanteringakurs denna vecka och stefan hade svårt att va hemma också. Så farmor ställde upp! Så bra! 
Men i söndags kväll firade vi gudstjänst med Hallmans. Härligt!!! 
(null)

(null)
(null)

Älskar att vi hittar lösningar hela tiden istället för att fokusera på problemen! 

I eftermiddag kommer Tess och farmor hit och som jag längtar efter min Tess! 

Hoppas att du håller modet uppe och mår bra!
Kram 

Fun hairday

Igår var det fun hairday för barnen i kyrka . Så roligt! 
Jag själv kunde ju inte följa med till kyrkan? Som jag skrev igår. (Har varit hemma från jobbet också idag då jag inte mår någe vidare). 
Men tillbaka till fun hairday. Tess ville vara Chelsea i Barbie. Jodå det finns en lillasyster till Barbie som heter Chelsea. Så jag fick leta reda på hur hon ser ut. Och det var ju inte så svårt som tur var 😅
(null)
Ja de är lite sneda, men men ...
(null)

(null)

Älskade unge! 
Mellofest

Igår var det final i Mello. Det är så mysigt! Vi såg finalen tillsammans med vänner.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi hade lite olika Åsikter om vem som skulle vinna, men vi var nog överens om att låten som vann ändå var ok. Det var the mamas och Move. 

Jag har blivit rejält förkyld så jag håller mig hemma idag. Känns dumt att vara i kyrkan och  hosta massor i dessa Coronatider. 

Kram kram 

RSS 2.0