Influensan över för denna gång

Hej hej.
Jo, det var influensan Tess hade. Idag är första dagen hon är feberfri (än så länge). Vi hoppas det står sig. Hon har haft feber i nio dagar. Jag har varit i kontakt med vc och fått vabintyg och så och de säger att det är många barn som haft/har influensa nu och att det är det som Tess haft. 
Tänk, förr hade hon feber i flera veckor i sträck och det var vanligare att hon var sjuk än frisk. Sista året har dock varit mycket bättre och hon har varit frisk mer än sjuk! Tack och lov! Så nu när hon var så sjuk så var jag inte van och blev lite orolig. Förr var jag ju så van vid att hon var sjuk, att vi aldrig fick sova, akuten på nätterna osv osv. Jag är så tacksam för att det inte är så längre!! 
 
Igår var det begravning för Stefans mormor. Jag skulle ha sjungit egentligen, men jag är kraxig och kan inte sjunga och Tess hade 38.7 igår så det var inte aktuellt för oss att följa med. Tyvärr. Men Seth och Stefan var på begravningen som var ljus och fin. 
 
Nu hoppas vi att vi får va friska :)
 
Kram kram

Influensa?

Tess har varit rejält sjuk i flera dagar. Hon har haft 39-40 graders feber sen i onsdags. Idag, söndag, har den dock legat runt 38. Så nu börjar hon bli sig själv igen. Skönt 
Vi misstänker stt det är influensa då hon har alla symtom. Vi får hoppas att vad andra klarar oss 🙏🏻. 
Både Stefan och jag började nya jobb denna vecka så vab kändes väl sådär, men vad ska man göra...? 
Nu har det iaf vänt så det är skönt! 

Förra helgen var vi i Stockholm på Revival Nights med kyrkan.
Sjukt bra!! 
(null)

(null)

Är du intresserad av att lyssna på undervisning från helgen så finns det på podden på Hillsong.s

Hoppas du haft en fin helg!!
Önskar dej även en fin vecka!!

Kram

Lite ledsen

Idag är jag lite ledsen då jag gjorde min sista dag på Behandlingsenheten ungdom och familj idag. Jag kommer börja jobba på en nystartad verksamhet som heter Maria Ungdom. Där ska vi jobba med ungdomar med missbruk. Jag har fortfarande samma chef och är i samma enhet som tidigare. Men jag kommer inte träffa mina fina arbetskompisar varje dag och jag har fått avsluta de flesta av mina familjer jag jobbar med. Jag kommer ha fina arbetskompisar på också. Vi är fyra stycken som jobbat ihop de senaste åren så det känns ju bra. Det kommer bli spännande och bra men idag får jag vara lite ledsen. 

Kram kram 


Ord för året

(null)

I år ska jag försöka drömma stort!! 

Gott nytt år!

Jag hoppas du hade ett fint nyårsfirande.
Vi sågs hos Elin och Tobbe. Det var visst femte året vi firade tillsammans. Helt fantastisk tradition. Det är Rasbergs, Karlssons och vi som firar ihop och så brukar vi självklart bjuda in fler personer, men i år var det ingen av de vi frågade som kunde vara med. Men vi sågs (minus Jonas som jobbade). 
 
En härlig kväll i mjukisbyxor, god mat och mycket skratt!
 
Tess ville ha lite lockar så det fixade vi - och "lite" glitter i hennes och mitt hår. 
 
 
Katarina. Elin ville inte vara med på kort annars hade hon också varit med förstås :). 
 
Snodde denna skärmdump från Katarina :)
 
 
 
Vid tolvslaget gick vi ut och tittade på fyrverkerier. 
Trötta föräldrar... tröttare än barnen haha.
 
 
 
Tess, jag och Stefan var iväg och tittade på "Den magiska maskinen". Ett bildspel som visas på slottets sida. Riktigt mysigt faktiskt!
 
 
Blåsigt och kallt, men mysigt.
 
Innan jul vann Tess en tävling som Hillsong Kids hade i sin adventskalender, nämligen en biocheck! Så idag var det dags för Tess, hennes kompis Rebecka och mig att gå på Frost 2. SÅ MYSIGT!!!
Bästa kompisar!
 
 
 
VI tyckte alla tre att det var en riktigt bra film! Lite otäck ibland, men bra och fin! Tjejerna var så nöjda!!
 
Nu är Seth på bio med några av sina kompisar, men de ser  Star Wars och inte Frost :) haha. Jag ska hämta honom snart. Det kommer även ett gäng killar hit och tittar på fotboll om en stund, men då kommer jag hålla till på nedervåningen. Jag orkar inte kolla en hel match - är rätt dålig just nu - så jag håller mig undan :). 
 
Det är skönt att vi är lediga allihopa tillsammans denna jul. Vi har två veckor ledigt tillsammans. Det brukar vi inte ha så det är skönt! 
 
Ta hand om dig min vän!!
Kram
 
 
 
 

RSS 2.0